Witt by Kuvings slow juicer høster igen BEDST I TEST

De populære slow juicere Witt by Kuvings C9600- samt C9700 serierne har igen vundet Bedst i test – denne gang i svenske Aftonbladet.

15.01.2018

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt A/S

Witt by Kuvings slow juicer høster igen BEDST I TEST

De populære slow juicere Witt by Kuvings C9600- samt C9700 serierne har igen vundet Bedst i test – denne gang i svenske Aftonbladet. Hvilket endnu engang bekræfter, at maskinerne er overlegne og laver markedets bedste juice.

Det er januar måned, og vi danskere har næsten alle lavet et nytårsforsæt for 2018. For mange af os gælder det vores eget velvære – hvad enten det betyder en sundere livsstil, en mere varieret kost eller ”ganske enkelt” slankekur…

Uanset hvordan vi vender og drejer den, er det ikke nemt at skulle omlægge sine vaner. Det at få flere vitaminer og mineraler indenbords uden at kløjs i bunker af grøntsager som ærligt talt virker uoverskueligt og ikke specielt tiltalende, kan være et sandt mareridt.

Heldigvis er der en løsning, som gør det nemt, hurtigt og endda velsmagende at indtage store mængder grøntsager dagligt. Det giver et energiboost til krop og hjerne, og de småting i dagligdagen, der før virkede uoverskuelige bliver nu håndterbare. Løsningen er en slow juicer. Løsningen er Witt by Kuvings.

Med en slow juicer kan du indtage alle dine grøntsager flydende. Du skal blot tænde for maskinen, fodre den med de ingredienser, du ønsker, og maskinen laver en perfekt juice til dig. Fri for frugtkød men sprængfyldt med vitaminer og mineraler. Det er flydende sundhed.

Med en Witt by Kuvings C9600-/C9700 seriens slow juicer får du en juicer, som presser hele frugter og grøntsager, hvilket betyder, at du nu kan ’slow juice’ uden at skære ingredienserne i små stykker. Med det store påfyldningsrør er det nemt og hurtigt at lave en sund og næringsrig koldpresset juice. Det særlige ved en slow juicer er, at den kværner frugter og grøntsager, hvorved juicen får en længere holdbarhed, idet juicen iltes mindst muligt. Juicen kan opbevares i køleskabet i op til 3 døgn i en lys- og lufttæt beholder. Det betyder, at du kan lave en større mængde juice ad gangen, og derved spare både tid og rengøring. Når frugt og grønt kværnes, opnår du en mere fyldig smag og bedre udnyttelse af råvarerne.

Witt by Kuvings slow juicere høster gentagne gange Bedst i test og senest fra svenske Aftonbladet, som har bl.a. har testet efter udvindingsprocent, lyd, betjening og juicekonsistens. Witt by Kuvings har ydermere bl.a. vundet bedst i test i Berlinske Tidende, Danmark samt fra norske Carina Hultin Dahlman og TV2 Norge.

Med en Witt by Kuvings slow juicer bliver det nemmere for dig at holde dit nytårsforsæt, og du vil endda opleve at grøntsager som måske ikke var en favorit kan smage fortryllende sammen med andet lækkert frugt og grønt.

Vejl. pris C96XX: DKK 4.499,-

Vejl. pris C9700: DKK 4.499,-

For mere information om Witt by Kuvings: http://witt.zone/slowjuicer/

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_SsSCQJD2HfN2TR

For yderligere information kontaktes:
Helle Pedersen
Sales and Product Coordinator, Witt A/S
Tlf: 96 29 33 48
Mail: hellep@witt.dk

Mere fra...

23.11.2023Witt A/S

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt A/S

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

15.11.2023Witt A/S

Sponseret

SUV-elcyklen - Din alsidige superkraft

30.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kør smartere, kør grønnere: Mød Ninebot eKickScooter E2 Pro D

11.10.2023Witt A/S

Sponseret

GRØN, GRØNNERE LIV med Segway-Ninebot og alpro PLANTGURT

06.10.2023Witt A/S

Sponseret

Kaffegear i topklasse til aarhusianerne

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023