Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

Witt udvider porteføljen med overtagelsen af distributionen af BRITA forbrugerprodukter i Danmark, Norge, Sverige og Finland fra 1.1.24.

Foto: Witt overtager distributionen af BRITAs forbrugerprodukter

09.01.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Witt markerer en betydningsfuld milepæl i at levere førsteklasses løsninger til forbedring af hverdagen. BRITA er førende inden for filtrering af postevand. Deres populære filterkander fjerner kalk, klor og urenheder. Med over 50 års erfaring er BRITA ekspert i vandfiltrering og i at forvandle postevand til velsmagende, friskfiltreret BRITA-vand.

"Vi er begejstrede for denne udvidelse af vores produktsortiment. Vi ser en naturlig synergi mellem BRITAs vandfilterprodukter og vores sortiment af kvalitetskøkken- og kaffemaskiner. For at opnå optimal funktion, lang levetid - og optimal kaffesmag, ikke mindst. Med BRITAs filterprodukter i vores sortiment kan vi nu tilbyde en forbedret brugeroplevelse”, fortæller Henrik Buur, salgsdirektør hos Witt.

For mere information:

Henrik Buur, Salgsdirektør Witt, hbu@witt.dk

Over 50 års erfaring

BRITA er en førende global producent af filtreringssystemer, hvis mission er at levere en pålidelig og bæredygtig løsning til forbedring af vandkvaliteten for mennesker i hele verden. BRITAs historie begyndte i 1966, da virksomhedens grundlægger, Heinz Hankammer, fik den gode idé at optimere postevandet på en smart og bekvem måde. Siden da har virksomheden med hovedkontor i Tyskland udviklet sig fra en enkeltmandsvirksomhed til en international virksomhed med mere end 2.200 ansatte.

Mere fra...

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

04.04.2024Witt

Sponseret

iRobot introducerer ny prisvenlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt

Sponseret

Vild med bobler? Lav dem selv – i alt!

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023