Witt A/S overtager distributionen af Ooni pizzaovne i Norden

Witt A/S er stolt over at have overtaget distributionen af Ooni pizzaovne i Danmark, Sverige og Finland. Ovnene, som opnår en temperatur på over +500 °C på 20 minutter, tilbereder en lækker pizza på blot 60 sekunder. Perfekt i haven, på terrassen og ...

Ooni Koda.

11.02.2021

Sponseret

Witt

“Med Ooni-ovnene kan alle blive en ægte pizzaiolo, og fremtrylle autentiske, italienske pizzaer på under et minut”, udtaler Product Manager, Ture Vester, Witt A/S. ”Vi glæder os over at have fået distributionen af dette kvalitetsbrand, som i 2012 revolutionerede markedet, da de præsenterede verdens første bærbare pizzaovn til træpiller. Vi er utrolig positive og sikre på, at vi kan skabe stor succes med Ooni på det nordiske marked”, afslutter han.

Sortimentet af Ooni-pizzaovnene er bredt, og du kan, alt afhængig af dine præferencer, vælge præcis den model, der passer bedst til dig. Om du ønsker optænding med træ, træpiller eller trækul for den autentiske røgsmag, eller du foretrækker den bekvemmelige optænding med gas – har Ooni den perfekte pizzaovn til dig.

Med det banebrydende, prisvindende design med fokus på kompakt komfort og brugervenlighed er du ikke blot sikret et lækkert resultat, men samtidigt en let håndterbar pizzaovn, som kræver minimalt vedligehold. Ingen samling nødvendig - bare fold benene ud og ovnen er klar til at bage pizza efter ca. 20 minutter.

Ens for alle Ooni-ovnene er, at de er kompakte, og i særdeleshed er modellerne FYRA, KARU og KODA12 transportable letvægtsmodeller, som gør det nemt at ”tage ovnen under armen”, og lave autentiske pizzaer, uanset hvor du befinder dig.

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-qntj4o9gGj 
Link til YouTube-videoer: https://www.youtube.com/user/uunified

For yderligere information om Ooni: https://eu.ooni.com/

For yderligere informationer kontaktes:

Ture Vester
Product Manager
Tel: +45 21 31 55 51
Mail: tuv@witt.dk

Mere fra...

01.03.2024Witt

Sponseret

Den kabelfrie robotplæneklipper Segway Navimow har fået en prisvenlig lillebror

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

23.11.2023Witt

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023