Witt Premium – Powerblenderen, der laver suppe fra start til slut

Witt Premium Powerblenderen er så kraftig, at den grundet sin høje friktionsevne på 30.000 omdr./m. kan tilberede suppe fra start til slut. Alle ingredienser kommes direkte i blenderen, og den leverer en cremet, dejlig varm suppe – lige til at servere.

21.10.2020

Sponseret

Witt

Med Witt Premium Powerblenderen får du en kraftfuld blender med hele 5 programmer samt trinløs hastighed. Herved får du muligheden for at lave en lækker cremet suppe, en silkebrød smoothie, green smoothie, knuse is samt lette rengøringen med det automatiske rengøringsprogram.

Green smoothie-programmet er ideelt til bladgrønt og sikrer silkeblød konsistens. Vi ved, at når det kommer til bladgrønt, kan det være svært at opnå denne konsistens, idet de sundeste fødevarer oftest er de hårdeste ingredienser for en blender. Men med det helt rigtige værktøj, kan selv de hårdeste ingredienser gøres til en ‘smooth’ oplevelse.

Blenderen er udstyret med en BPA-fri Tritan-kande med hele 2 l. kapacitet, samt BPA-fri blenderstav. Designet er stilrent og elegant, hvorfor den vil passe ind i ethvert køkken.

Witt Premium er en serie af produkter i høj kvalitet til dit køkken, specielt designet med henblik på nordisk æstetik. Serien er designet med øje for både form og funktion, præcisionsudført i de bedste materialer, i kraftig kvalitet uden at gå på kompromis med de elegante linjer og det generelle high-end, minimalistiske udseende.

Witt Premium Powerblender WPB1500B, Vejl. udsalgspris: DKK 2.299,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-JIurb9Fe5D

For mere information om Witt Premium Powerblender: https://witt.zone/witt/koekkenserie/

For yderligere information kontaktes:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023