Workshops & foredrag på Formland Autumn

Workshops og foredrag er en central del af Formland, der således gør en dyd ud af at lade de besøgende selv røre, føle og afprøve nye idéer og koncepter. Det er med til at give messen en ekstra interagerende dimension, og at der virkelig satses på dette aspekt, understreges af, at hver Formland tilbyder et nyt program med aktuelle emner og eksperter – her er Autumn 2024 ingen undtagelse.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponseret

Formland

Når Formland åbner dørene 17.-19. august bliver det med et stærkt line-up af eksperter på den populære Speak Up-scene inden for bl.a. trendforskning, digitalisering og kundeoplevelser. Oplev bl.a. Louise Byg Kongsholm fra pej gruppen tale om, hvor den næste vækst kommer fra, når trendekspert Stefan Nilsson tager dig med på en omfattende rundvisning i de nyeste trends inden for teknologi, samfund og arbejdsliv eller når Digital forretningsudvikler Kristoffer Okkels gennemgår 5 digitale trends, du skal kende netop nu. 

Speak Up-scenen åbnes 17 august kl. 10.00 af Anne Glad, der giver en komprimeret indføring i generationerne z, y, x og de to baby boomere: Jensen og 68’erne – og hvorfor andre generationer end din egen, kan opføre sig helt anderledes, end du forventer.

Som noget nyt på Speak-Up-scenen kan du deltage på 2 workshops, der dykker dybere ned i aktuelle emner og udløser praktisk viden, som du kan tage med hjem. 

Se hele Speak Up-programmet her

Foto: Formland

Også i området ’Farm Living – Cozy Country Christmas’ er der workshops på programmet – her gælder det således ikke færre end 11 julestue-workshops kurateret af Eckmann Studio anført af trendekspert Anette Eckmann. Området er i det hele taget inspireret af livet på landet og den hyggelige juletid og omfavner julens mange traditioner lige fra adventskransen til den klassiske julefrokost.

Du kan bl.a. deltage på juleworkshops med blomsterkreatør og kreativ konsulent Peter Ødegaard, tekstildesigner Cecilie Elisabeth Rudolph, trendhunter Anette Eckmann og mange flere.

Alle workshops er gratis men skal bookes på forhånd, da der er et begrænset antal pladser.

Se hele programmet af workshops kurateret af Eckmann Studio

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

Cirkulær event i København og på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendzone på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023