Zen til hænder og fødder

Stjæl dig et øjebliks Zen i hverdagen med de fine nye hånd- og fodspa fra INU. Og nyd synet og følelsen af velplejede hænder og fødder.

Få de smukkeste hænder og fødder med de fine nye hånd- og fodspa fra INU..

Forkæl hænder og fødder med de fine nye hånd- og fodspa fra INU. De emaljerede baljer er lækre nyfortolkninger af det klassiske vaskefad – med en blødt kurvet kant, der er god at gribe om og behagelig at hvile ankler og håndled på. De lanceres i den nye lækre farve Vaporous Green.
 

Baljerne rummer hhv. 1 og 6 liter og det bløde ’knæk’ i siderne angiver, hvor meget vand du behøver til din hånd- eller fodspa. Begge baljer har låg, som kan bruges som bakke til olier, neglelak, den nye velduftende fodsalt fra INU, børsten i naturhår eller kollektionens lille håndklæde i 40 x 60 cm.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023