Zone Botanical Scents – en helt naturlig nyhed!

Zone Denmark er bl.a. kendt for sine ikoniske dispensere til sæbe, opvaskemiddel og nu også håndsprit og gel. Så hvad kunne være mere naturligt end at udvikle lækkert indhold?

Forkælelse til alle sanser: Zone Botanical Scents er en ny serie af velduftende og plejende produkter..

Designbrandet lancerer nu Zone Botanical Scents – en eksklusiv serie af milde og naturlige produkter udviklet i samarbejde med kok og duftdesigner Adam Aamann.

Den danske kok Adam Aamann er kendt som TV-vært og mad-iværksætter – og nu er han også Zone Denmarks duftdesigner. Sammen har de udviklet serien Zone Botanical Scents med håndsæber, håndsprit, gel og opvaskemiddel – alt er fremstillet i Danmark med fine, naturlige dufte udviklet af Adam Aamann.

Adam begyndte at eksperimentere med fremstilling af sæber til sin restaurant Aamanns 1921 i København. Han udvikler nu duftkompositioner med samme høje krav til råvarer og aroma, som når han udvikler gastronomi. Fx anvender han udelukkende naturlige æteriske olier bl.a. udvundet via CO2-ekstrahktion. Metoden giver en meget fin og koncentreret duft, der trækker flere naturlige duftnoter ud af de udvalgte urter, blomster m.m. Dufte som bl.a. virker opkvikkende, afslappende eller som skærper koncentrationen.

Sanselig hverdagsluksus

Den første kollektion fra Zone Botanical Scents består af tre skønne flydende håndsæber, der alle indeholder plejende økologisk aloe vera. Sammen med duftene Misty Mint, Lush Lemon og Ginger Gain gør det håndvask til en oplevelse for alle sanser.

Serien omfatter også en håndsprit og gel, som du vil nyde at bruge. Den velduftende variant Lush Lemon indeholder æterisk olie udvundet af citrus og mynte, som er naturligt antiseptisk – og mandelolie og glycerin, som plejer og blødgør huden.

Endelig gør serien noget så hverdagsagtigt som opvask til en diskret, men nydelsesfuld oplevelse. Det velduftende opvaskemiddel fra Zone Botanical Scents indeholder rene, naturlige ingredienser, der er milde mod hænderne og appelsinolie, som effektivt og naturligt opløser fedt. Til dem har Adam Aamann valgt duftene Orange Offense – en aromatisk variant med hhv. rosmarin, appelsin og cedertræ – og Lemon Launch, en frisk og ren variant med citronmynte, citron, appelsin, og bergamot.

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om Zone Botanical Scents

Zone Botanical Scents er eksklusive, milde duftoplevelser, udviklet i samarbejde med duftdesigner Adam Aamann. Skønne, diskrete duftkompositioner, skabt med naturlige og nøje afstemte aromatiske og opløftende noter. Scents er små strejf af luksus i hverdagen – velduft der beroliger og forkæler. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023