Zone Denmark modtager sin første ICONIC AWARD for innovation i en ny virkelighed

Zone Denmark har for første gang modtaget en pris i den internationale arkitektur- og designkonkurrence ICONIC AWARDS 2021. Zone modtager prisen Best of Best i kategorien Bath & Wellness for sin eksklusive nye dispenser med sensor.

Zone Ume Dispenser m. Sensor.

Da Corona-krisen satte ind, valgte Zone at bruge den nye virkelighed som afsæt for innovation. Som et brand, der i forvejen markerer sig på markedet for sæbedispensere, var der ikke langt til idéen om en lækkert designet dispenser til håndsprit eller sæbe.

Resultatet blev en smuk og enkel dispenser i badserien UME, som er designet af danske VE2 – nu forsynet med sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit, når man fører hånden ind under tuden. I dag, hvor håndvask og håndsprit er blevet ’The New Normal’, kombinerer den tryghed og god smag med sit minimalistiske design og indbydende farveskala, der indgår naturligt i et moderne interiør.

”Selvom vi har vundet mange internationale design-priser tidligere, er vi vilde med denne Award – ikke mindst med navnet – og vi er stolte og glade for den anerkendelse, som juryen har vist denne satsning,” lyder det fra Zone Denmarks Design & Brand Manager, Michael Bruun.

ICONIC AWARDS: Innovative Interior uddeles af German Design Council og belønner de bedste produkter fra alle områder inden for boligindretning. Zone Denmarks nye dispenser er udvalgt blandt 500 indsendte produkter.

The Sensor Dispenser […] is a sensible and contemporary addition to the UME collection, which fits into many modern environments with its formally simple and timeless design. A clean solution.

– JURY STATEMENT

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023