Årsnisserne fra Etly Klarborg fejrer 20 års jubilæum.

I 2020 har Årsnisserne bragt julehygge ind i de danske hjem i mere end 20 år!

Årsnissepar 2020 – Janne & Hans Christian.

Siden Etly Klarborg startede, har hun designet nye nisser år efter år, og udviklet kollektionen gennem årerne. Tilbage i år 2000 fik Etly Klarborg ideen om at lave et nissepar, som hvert år skulle være en del af nyhedssortimentet og være anført med årstal. Dette specielle par har siden været en stor del af Klarborg Universet og er i dag et af de mest velkendte designs Etly har skabt.

Etly Klarborg fortæller: ”Tænk engang, 20-års jubilæum med årsnisserne, som tiden dog flyver, men det gør den jo i godt selskab. Jeg elsker jo nisserne og de sørger for at jeg aldrig keder mig.

De tumler rundt i mit hoved både dag og nat. Nogle gange går det ud over nattesøvnen, men det gør ikke noget. De små nisser giver mig så meget glæde og mange hyggelige stunder. De har været med i mit liv næsten fra da jeg blev født, og jeg tror faktisk jeg har nisseblod i årerne.

Da jeg startede med salg af nisser fra min første lille butik i 1986, lavede jeg altid et sæt nye nisser hvert år, hvert år kom flere af mine trofaste kunder og spurgte; ”Hvordan ser de nye nisser så ud i år?”

Deraf kom ideen at de skulle hedde årsnisser, og så passede det helt perfekt at jeg kunne kalde dem det fra år 2000. Så det er blevet til mange forskellige nuttede nisser gennem årenes løb og med det kan man godt sige, at jeg har givet mig selv et vis arbejdspres, men jeg elsker det. Det er fantastisk at kunne få lov at bruge sin barnlige og eventyrlige fantasi, og intet er mere hyggeligt end december, hvor vi venter på at julen skal komme og alle de små nisser er omkring os – så er der rigtig hygge!”

I 2020 har Etly Klarborg designet et Jubilæumssæt – Årsnissepar 2020, Janne & Hans Christian. Sættet kommer i en større æske og rummer nisserne Janne & Hans Christian, en slæde og et unikt Klarborg Guld-farvet hjerte med teksten ”Ha’ hjertet med”.

Etly Klarborg & Klarborg Denmark A/S.
Mød Klarborg på Formland Spring – Stand L9140
www.klarborg.com

06.07.2022Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Barselsvikariat som Klarborg Konsulent, Jylland.

16.03.2022Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Forårsnyhederne 2022 fra Etly Klarborg

08.12.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Klarborg indsamler 116.131kr. til Julemærkefonden på Klarborgnissens Dag

06.10.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Nye ikoner fra Etly Klarborg

01.10.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Et livsværk skabt på magi: Etly Klarborg fejrer 35 år med nisser

05.05.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Årets studenter-gave til den kommende student

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023