Æstetisk møbelpoesi

FDB Møbler indgår dette efterår et samarbejde med den innovative danske designer Philip Bro, som har haft stor succes med både lampe- og møbeldesigns siden hans karriere tog fart i 1990'erne.

Knagerækken fra FDB Møbler kan sammensættes efter behov. Foto: FDB Møbler..

Denne gang har Philip Bro skabt den elegante og stilrene produktserie; Allé for FDB Møbler. Serien er resultatet af en legende og bæredygtig tilgang til design og indeholder knagerække, tørklædering og et spejl.

Philip Bro bygger sine designs på danske traditioner og har blik for funktion og bæredygtighed. Den nye designserie Allé fås fra september i FSC-certificeret eg og valnøddetræ. Knagerækken kan sammensættes efter behov - med eller uden spejl og den funktionelle tørklædering, som begge har en kernelæderstrop. 

Knagerækken skaber et nutidigt og enkelt udtryk og fås i to størrelser: med tre knager eller med fem knager.

Hvert element i Allé-serien er designet med en legende organisk tilgang, men samtidig med stor ære i at skabe et resultat med et stramt og tidløst udtryk samt en lang levetid. 

Knagernes rytmiske placering på den slanke træprofil signalerer den levende og luftige afstand, som træerne står med i en allé og spejlet, som en illusion om den blanke sø i det danske landskab ved siden af alléen.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023