Ét hus med masser af muligheder

Bahne & Co tæller 5 meget forskellige brands, der rummer alt fra køkkenudstyr til tabletop, interiørdesign og spa- og wellness-produkter. ”Produkterne er ikke kun forbeholdt Bahnes 19 butikker, men vores virksomhedsstruktur giver os mulighed for at teste varerne i vores butikker og på den måde hjælpe detailhandlerne med at vælge de varer, der sælger bedst.”

“Mange tror, at Bahne & Co udelukkende leverer varer til Bahnes 19 butikker, men det er absolut ikke tilfældet. Vi har et stort netværk af forhandlere i såvel Skandinavien som i det øvrige Europa, og vi har en brand-portefølje, der tæller Bahne – Kitchen, Wellness, Interior - Miss Étoile - Margit Brandt - What About Us og Ecooking. Dermed spænder vi fra køkken, tabletop og interiør til spa og wellness”, fortæller Lars Møller Nielsen, der er CEO i Bahne & Co og fortsætter:
”Det er naturligvis også muligt at få Bahne-produkter uden Bahne-label, ligesom vi leverer og producerer private label produkter”. Lars Møller Nielsen ser på alle måder en meget stor fordel for øvrige detailkunder, at det netop er Bahne & Co, der står bag.
”Vi sælger og tester naturligvis produkterne i vores Bahne-butikker, så når vi siger, at en vare er et salgshit, er det ikke bare salgsteknik. De reelle salgstal ligger bag”, lyder det.

I begyndelsen af september er alle efterårsvarerne således ude i Bahne-butikkerne, og butikkerne ligner i princippet Bahne & Co’s showroom. ”Så i dag er det i høj grad butikkerne, der definerer kollektionen”, fortæller Lars Møller Nielsen.

Lars Møller Nielsen fremhæver en anden fordel. ”Vi kan sikre, at vores kunder har nogle fornuftige avancer på produkterne. Ved at producere til alle vores egne butikker samt private label til bl.a. danske supermarkedskæder og til engroskunder, har vi en volumen, der gør, at vi kan få gode priser hos vores leverandører. Samtidig er vores udgifter til messer m.v. minimale, og dermed kan vores varer holde en god mark-up”.

Faktisk er det lige netop målet, når Bahne & Co udvikler nye produkter; at have fokus på trenden, den rigtige pris og timing i forhold til såvel forhandleren som slutforbrugeren.

Vi vender os mod markedet
Indsatsområderne for Bahne & Co er helt klart Danmark og Skandinavien i første omgang, men samtidig har man også godt fat i det tyske marked. Derfor er Bahne & Co også at finde på Trendset i München, Nordstil i Hamborg og på Maison & Objet i Paris. I Paris vises udelukkende Miss Étoile, som har godt fat i flere europæiske lande.

Nyt for Bahne & Co er Ecooking, der rummer produkter til wellness- og spa-oplevelsen. De lækre cremer og sæber er produceret i Danmark, og med dette sortiment udbygges spa-segmentet såvel som gavesegmentet.
I Danmark har man et 1500 kvm stort showroom, hvor kunderne kan se alle kollektionerne samlet og placeret i de rigtige omgivelser, og det samme er tilfældet i Bahne & Co’s showroom i Stockholm.

”Tidligere kom kunderne typisk forbi vores showrooms to gange om året for at købe ind. Dette har ændret sig. Vi vender os mod markedet, og vi har nu mange flere varer på lager.  Vores standardkollektioner er vokset, og når vores showrooms åbner til august, vil vi ud over her-og-nu kollektionerne til efteråret og julen også præsentere spring/summer 2019. På denne måde tilbyder vi løbende suppleringer af alle de faste kommercielle varer, samtidig med at den kommende sæson kan købes i god tid med ekstraordinære gode avancer”, fortæller Lars Møller Nielsen.
Tendensen er, at mange detailkunder søger at samle salget på så få steder som muligt.

”Derfor er det vigtigt, de kommer i vores hus, ser vores store volumen og fornemmer den sofistikerede og raffinerede stilsikkerhed, der præger brand-porteføljen. Forhandlerne skulle gerne få fornemmelsen af, at vi er ét hus med ét lager og med masser af muligheder for at forhandle vores brands på kryds og tværs. Er man Margit Brandt-forhandler og gerne vil supplere med viskestykker fra Bahne, er det fint - eller vil man gerne supplere med en lampe fra What about Us, kan dette også lade sig gøre”.

I dag omfatter Bahne & Co’s forhandlerskare individuelle interiørbutikker, plantecentre og blomsterbutikker, isenkrambutikker og en del onlinebutikker. ”Vi spænder vidt. Bl.a. er Miss Étoile at finde i Gallerie Lafayette, og i den anden ende af skalaen er produkterne at finde i enkeltstående designbutikker. Der er ingen tvivl om, at Bahne-navnet klinger godt hos forbrugeren - også selv om navnet ikke står på facaden”, slutter Lars Møller Nielsen.

-PF

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Spændende nyt koncept på imm Cologne

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Et liv tæt på naturen

17.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Hvem er Vinding Et Co?

14.06.2024Vinding et co A/S

Sponseret

Rød december hygge

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023