10-års jubilæum fejres med donation til WWF

Novoform kan i 2021 fejre, at det er ti år siden, Kristian Jakobsen startede virksomheden. Det sker med lanceringen af en jubilæumselefant i den populære serie af træfigurer. Og for hver solgt elefant, donerer Novoform 30 kroner til Verdensnaturfonden WWF.

PR-foto..

”Vi synes, det var passende at fejre vores jubilæum ved at give noget tilbage til den natur, som er vores største og vigtigste inspirationskilde. Med fokus på naturlige materialer og den smukke natur har vi derfor etableret et samarbejde med Verdensnaturfonden WWF”, fortæller indehaveren.

Jubilæumselefanten er produceret i 100 procent certificeret grå asketræ, som giver et moderne og miljøvenligt udtryk, der er ideelt til alle hjem.

Kristian fortæller, at de penge, der kommer ind, går til at støtte WWF’s programmer, som bidrager til bevarelsen og beskyttelsen af verdens dyreliv og biodiversitet – og det gælder selvfølgelig også de fantastiske og majestætiske elefanter, og han forventer, at der på Novoforms respektive markeder sælges nogle tusindes eksemplarer – præcis hvor mange, kan han naturligvis ikke sige noget om.

Han fortæller desuden, at Novoform er godt på vej her i 10-årets for virksomhedens etablering. ”Det kan være svært at løbe en virksomhed som vores i gang, når man endnu ikke har et navn i branchen. Men det gennembrud kom med lanceringen af vores træfigurer i 2017, og de er siden blevet en døråbner for salget af en lang række andre produkter”.

Det seneste år kan Novoform melde om pæn vækst, og Kristian forventer, at det vil fortsætte.

- PF

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023