100% aromatisk kaffeoplevelse – bare ved ét tryk

Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab.

21.04.2023

Sponseret

Witt

Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt.

Witt Premium Espresso Black er en elegant fuldautomatisk espressomaskine med integreret førsteklasses keramisk kaffekværn og mælkeskummer. Til dig, der ønsker ægte baristakaffe derhjemme, men ikke orker bøvlet.

Uanset kaffepræference kommer vi ikke udenom, at friskmalede bønner (bare duften!) er fundamentet for den optimale kaffeoplevelse. Bønnebeholderen på Witt Espresso Premium Black er større end normalt med en kapacitet på hele 350 g. Med to stabile varmelegemer (som på de professionelle maskiner) og et 19 bars pumpetryk sikres en konstant brygning, optimal brygge- og serveringstemperatur og maksimal smag.  

Personlig kaffesmag

Witt Premium Espresso Black tilbyder 16 forskellige forprogrammerede indstillinger som standard, men derudover kan du og familien justere styrke, temperatur, kaffe- og mælkemængde og gemme jeres helt egne yndlingssmage. Maskinen husker jeres personlige favoritter, så I altid kan få kaffen præcis, som I bedst kan lide den. Den 7-tommer store touchskærm med dansk menu gør navigationen nem og overskuelig og kan skræddersyes med egne billeder og baggrunde. Med tre udløb (kaffe, mælk og vand) sikres bryggestabiliteten - og så kan du faktisk brygge kaffe og skumme mælk samtidig.

Kaffenydelse i topklasse

Leder du efter en topmodel inden for fuldautomatiske espressomaskiner til private, udstyret med de nyeste funktioner og smarte teknologier, i et eksklusivt, lækkert design, så kan du stoppe søgningen her. Du skal bare påfylde friske bønner, vand og evt. mælk og lade Witt Premium Espresso Black om at dosere, kværne, stampe og naturligvis brygge. Du er garanteret en fuld aromatisk kaffeoplevelse med minimal indsats hver gang. Dét er hverdagsluksus.

Witt Premium Espresso Black vejl. pris: 12.999,- DKK

Kan købes i butikkerne fra slut marts 2023.

Læs mere her: https://www.witt.dk/brands/witt/produkter/witt-premium-espresso-black

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-JTK4djfX6L

Mere fra...

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

23.11.2023Witt

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023