79NORD REBORN – miljøvenlig nyhed fra Morsø

Morsø har stor knowhow inden for produktion af varer med lang levetid. En knowhow, som i kraft af nutidens miljøudfordringer er vigtigere end nogensinde, og med 79NORD REBORN lancerer Morsø nu et enkelt og stilfuldt design i 100% genanvendt aluminium.

Morsø 79NORD REBORN.

Det tager naturen mere end 500 år at nedbryde en aluminiumsdåse, men blot fem minutter at skabe en ny gryde af genanvendt aluminium fra (primært) brugte dåser. Det faktum har Morsø tilsat et strømlinet design, en modstandsdygtig keramisk belægning samt FSC-mærket emballage – og dermed skabt en både miljøvenlig, funktionel og stilfuld serie af gryder og pander.

Moderne og tidløs

79NORD REBORN er moderne i funktionalitet og form, men alligevel tidløs i sit enkle, elegante design. Den 2-lags keramiske belægning forsegler og styrker overfladen, som samtidig har en god non-stick kvalitet. Desuden er REBORN-serien et godt valg til allergikere.

Hverken pander eller gryder tager særligt nemt imod ridser, de er superlette at rengøre og har en høj ydeevne. 79NORD REBORN er velegnet til alle varmekilder – også induktion – ligesom alle elementer i serien tåler køkkenredskaber i alt fra træ og plast til silikone og metal.

Stort sortiment

79NORD REBORN stegepander fås med en diameter på 20, 24 og 28 cm, og seriens wok samt sautergryden med glaslåg måler også 28 cm. Desuden fås en kasserolle, som rummer 1,4 liter, en gryde med glaslåg, som rummer 3,8 liter, samt en gryde med glaslåg, som rummer 5 liter.

Foruden at være produceret i 100% genanvendt aluminium har seriens gryder og pander ergonomiske greb og håndtag, som er produceret af 50% biomasse, og flameguard i sort aluminium. 79NORD REBORN er endnu et eksempel på flot og funktionelt design fra Morsø.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023