Aldrig før har en salat set så indbydende ud

Salatens grønne, knasende blade gemmer på vigtige næringsstoffer og booster din sundhed med en uundgåelig vitaminindsprøjtning, der med fordel kan supplere enhver hovedret. Og selvom salaten er sund, kan den jo stadig smage fantastisk – og se lækker ud!

Christian Bitz nye salatskåle er perfekte til store salater og anretninger. Stentøjskålenes reaktive, indvendige glasur står i smuk kontrast til den matte yderside og kendetegner brandets eksklusive formsprog, der tåler både ovn og opvaskemaskine.

Vælg mellem mørkeblå, grøn, lyseblå, lyserød, lilla eller amber, og kast dig ud i en sprød, nem parmasalat a la Christian Bitz. Aldrig før har en salat set så indbydende ud! Fuldend med seriens klassiske salatbestik i eg. Bon appétit.

Salat med sprød parmaskinke

(4-6 personer)

2 hovedsalat
2 avocadoer
1 pakke parmaskinke
50 g parmesan
1 citron
3 spsk. olivenolie

Kom parmaskinke i en bradepande med bagepapir. Bag i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter. Hold øje med det til sidst. Det må ikke blive brændt – men skal være helt sprødt. Skyl, og slyng salat. Pluk bladene, og kom i skålen. Skræl avocado, halver, og fjern stenen. Skær avocadoen i helt tynde skiver, og kom i salaten.

Riv parmesan, og knæk den sprøde parmaskinke i mindre stykker – og drys begge dele over salatbladene. Til sidst kommes citronsaft og olie over – og salt og peber.

BITZ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023