Bøf i luksusklassen

Hvis du er vild med den eksklusive Tools-serie fra Iittala, så kan du godt begynde at glæde dig! Som noget helt nyt bliver der nemlig tilføjet pander til den verdensberømte serie, der bruges af folk, som sætter pris på gourmet i luksusklassen.

Tools er ’creme de la creme’ inden for køkkengrej. Serien er kendt for sin tidløse skønhed, høje krav til kvalitet og æstetik – og som køkkenentusiastens yndling. Siden Tools blev lanceret i 1998 har serien etableret sig som en one-of-a-kind designklassiker til madlavningsentusiaster verden over. Den anerkendte serie er blevet udviklet med indsigten fra professionelle kokke og et særligt knowhow omkring materialer. Det har skabt en stærk serie, der tilbyder en bred vifte af let anvendeligt kogegrej med et strålende design til både madlavningen og serveringen.         

Endelig – vil nogle nok sige – tilføjer Iittala et udvalg af pander til samlingen. Og for at sikre at panderne imødekommer den høje standard, som serien er kendt for – så er de uncoated og skabt med samme trelags-konstruktion som resten af serien. Den nye pandeserie består af to stegepander og en sauterpande, der er velegnet til alle kogeplader og kan gå i opvaskemaskinen.      

"Tools har indtaget pladsen som en kollektion af produkter med en ekstrem, høj standard. Vi var i begyndelsen ikke sikre på, om vi skød buen mod mål. Men i sidste ende beviste Tools, at forbrugerne er villige til at investere i kvalitet. Jeg tror, ??at produkter, der viser sig at være langtidsholdbare - både fra et visuelt og et teknisk synspunkt - er mere relevant end nogensinde. Vi er nødt til at komme væk fra flygtige tendenser og ’smide væk’-kulturen," reflekterer designer Björn Dahlström.  

International anerkendelse               
Blandt anerkendelserne for Tools-designet har Phaidon Design Classics inkluderet Tools i samlingen af ??999 genstande, der emmer af æstetisk værdi og tidløs kvalitet: "I stedet for at gryder og pander konkurrerer med maden for opmærksomhed, så lader Tools’ simple form og underspillede, matbørstet stål maden i centrum. Hvor en skinnende, spejl overflade skriger maskinskabt, så har den matbørstede finish fra Dahlström en mere taktil, hjemlig følelse." Og Phaidon Design Classics komplimenterer videre: ”Den elegante serie overgår alle forventningerne i forhold til introduktionsoplægget – og er realiseret som et smukt objekt."       

Om Björn Dahlström               
Björn Dahlström blev født i Stockholm i 1957, og hans arbejde er en vigtig drivkraft i skandinavisk design. Dahlström arbejder både to- og tredimensionelt. Hans arbejde inkluderer populære møbler og objekter til både svenske og internationale producenter samt industrielle designprodukter til virksomheder som fx Atlas Copco og Krups.    
Dahlström arbejder i Stockholm og har gennem årene etableret sig internationalt. I 2001 blev han tildelt Torsten og Wanja Söderberg designpris, som er en af ??de mest prestigefyldte nordiske designpriser.

Forhandlerinformation
Nærmeste Iittala-forhandler oplyses på tlf. 3814 4848 eller Iittala.com.

For yderligere information, billeder og udlån af samples til foto, kontakt venligst:

Anne Wehner | PR & Corporate Communications Manager
M +45 2271 0302
anne.wehner@fiskars.com

Stine Bruun | PR Coordinator
M +45 3156 7827
stine.bruun@fiskars.com

www.iittala.com

11.04.2019Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Funktionalitet kan godt rime på designpriser

22.11.2018Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Fiskars Titanium-knive byder på revolutionerende skarphed, lethed og holdbarhed

27.06.2018Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Havearbejde øger livskvaliteten

10.06.2018Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Den praktiske køkkenserie, Fiskars Functional Form, har fået et funktionelt makeover

25.10.2017Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Fiskars’ ikoniske Classic’er fejrer 50 års jubilæum

25.10.2017Fiskars Denmark A/S

Sponseret

Fiskars fuldender den eksklusive Rottiser-serie

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023