B2B SALG ØGES MARKANT MED NY APP

Med ny brand app kan du styrke dine kunders loyalitet, og samtidig gøre det nemmere for dem at handle hos dig.

Retailer B2B App.

Det digitale B2B landskab er under hastig forandring. Flere og flere indkøbere efterspørger, at kunne bestille og genbestille varer hurtigt og nemt hos deres foretrukne leverandører.

For fremtidens kunder og indkøbere bliver det derfor afgørende for valget af leverandører, at der nemt og hurtigt kan placeres en ordre, se produktnyheder, genbestille varer etc.

Som leverandør betyder dette også nogle helt nye muligheder, som traditionelle B2B websider ikke kan levere.

Med en ”Native”, altså ægte, app til både Android og iOS har du mulighed for at komme endnu tættere på kunderne.

Fordelene er mange, men mulighed for Push beskeder, branding med dit eget app-logo samt direkte kommunikation omkring nyheder, er nogle af de ting der gør, at en B2B app kan være med til at skabe vækst og fastholde kunderne.
 

Som Lasse Rostock, CEO og Co-founder hos nSales, udtaler:

I dag er der en klar stigning i interessen for egne apps. Indtil nu har det dog været forbeholdt de helt store virksomheder, da investeringerne hidtil har været meget store.
Vi så et hul i markedet, og har derfor udviklet et framework, eller et sæt byggeklodser om du vil, der gør os i stand til at lave private apps med kundernes tilretninger, design og logo til en meget attraktiv pris. For at optimere værdien integrerer vi naturligvis med de førende ERP systemer på markedet.
Nogle af vores kunder spørger, om de skal starte forfra, hvis de allerede har en B2B side, men her kan vi heldigvis normalt snakke sammen, således at kunden kan bruge det samme login til begge løsninger.

Faktisk kan man som kunde hos os (nSales A/S red.) vælge at få en app, der finansieres som et abonnement.

22.04.2020NSALES A&/S

Sponseret

Greengate Europe går utraditionelle veje for at få kunderne til at besøge deres showroom.

25.03.2020NSALES A&/S

Sponseret

DIGITALT SHOWROOM SKABER MERSALG

21.02.2020NSALES A&/S

Sponseret

B2B SALG ØGES MARKANT MED NY APP

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023