Greengate Europe går utraditionelle veje for at få kunderne til at besøge deres showroom.

Hos Greengate har de været i gang med en digital oprustning de seneste par år. Det er klart at i den forbindelse tænker vi meget, i hvordan vi kan og skal sælge i fremtiden, og her er det nuværende messe koncept en ting, der er spændende at udfordre lidt.

22.04.2020

Sponseret

Lasse Rostock, NSALES A&/S

DIGITALT SHOWROOM SKABER MERSALG 

Greengate Europe går utraditionelle veje for at få kunderne til at besøge deres showroom.

Igennem årtier har det at sælge interiør - og design produkter været forbundet med de store internationale messer og Formland i Danmark. 
 
Denne tradition bliver nu udfordret med et helt nyt koncept fra nSales, der muliggør at kunderne kan gå på opdagelse og indkøb i et digitalt 3D univers direkte fra deres PC eller tablet.  

Det helt banebrydende i teknologien er, at man udover at gå rundt i en tredimensionel verden også kan klikke på produkterne, se priser, lagerbeholdning etc. Samtidig kan man med få klik tilføje produkterne direkte til en ordre og derved hurtigt og nemt afgive sin bestilling. 

Løsningen er udviklet af nSales med brug af et specielt 360 graders kamera og en 3D teknologi, der er kendt fra ejendomsmæglerbranchen. 

”I mere end 15 år har jeg arbejdet med digitalisering og B2B eCommerce platforme. Dette er helt nyt og noget der virkelig kan forandre hverdagen for engros virksomhederudtaler Lasse Rostock, CEO & co-founder, nSales A/S. 

Hos Greengate har vi været i gang med en digital oprustning de seneste par år.  
Det er klart at i den forbindelse tænker vi meget, i hvordan vi kan og skal sælge i fremtiden, og her er det nuværende messe konceptet en ting, der er spændende at udfordre lidt. Et er, at det dyrt og ressourcekrævende at deltage, ikke kun for os, men også for vores kunder. Et andet er, at kunde-underlaget bliver mindre og mindre i takt med at flere og flere detailbutikker lukker, bl.a. pga. konkurrencen fra internethandel. Vi har derfor ledt efter en løsning på, hvor vi kunne nå ud til de mange kunder, der af den ene eller anden årsag vælger messerne fra. 

I den sammenhæng valgte vi, at spille bold med nSales. De har i mange år  været en pålidelig leverandør med deres velkendte app til vores sælger. Lasse fra nSales var ikke sen til at se potentialet i et virtuelt showroom med integreret varebestilling. 

Resultatet blev, at vi nu hos GreenGate kan invitere både nye og gamle kunder en tur i vores showroom, eller at vores sælgere kan tage en virtual shopping tur sammen med dem. Det er en hurtig, nem og effektiv løsning, der 100% understøtter vores forretningsmodel og koncept. Vi venter os rigtig meget af den i fremtiden, og har allerede fra starten af lanceringen fået rigtig god feedback fra kunderne

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores digitale løsninger. 

Kontakt nSales på tlf. 70 237 239 eller info@nsales.dk i dag!

22.04.2020NSALES A&/S

Sponseret

Greengate Europe går utraditionelle veje for at få kunderne til at besøge deres showroom.

25.03.2020NSALES A&/S

Sponseret

DIGITALT SHOWROOM SKABER MERSALG

21.02.2020NSALES A&/S

Sponseret

B2B SALG ØGES MARKANT MED NY APP

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023