Bakker til forskellig brug

Lind Dna præsenterer to nye serveringsbakker.

Lind Dna lancerer nu to nye bakker ved navn Traysquare og Slimtray. Traysquare-bakken er udarbejdet i mat akryl med et indlæg af optimeret genbrugslæder. Samspillet mellem de to materialer giver et dynamisk look, og det udskiftelige indlæg gør, at der findes adskillige muligheder for at skabe det helt rette udtryk.

Slimtray-bakken er en serveringsbakke udarbejdet i en kombination af formspændt valnøddetræ og optimeret genbrugslæder. Dette særlige materialevalg er med til at give Slimtray et eksklusivt look og giver samtidig bakken en robusthed og en slidstyrke, der komplementerer dens organiske formsprog.

aida a/s

Sponseret

Skab varme i køkkenet med RAW teak – naturlige redskaber med rodfæste i nordisk æstetik

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

11.11.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Witt Denmark A/S bliver officiel distributør af Brød & Taylor i Norden pr. 1/11-2025

04.11.2025Designbase.dk

En speedbåd i en stormfuld branche

03.11.2025aida a/s

Sponseret

Skab varme i køkkenet med RAW teak – naturlige redskaber med rodfæste i nordisk æstetik

13.10.2025Dimex aps

Sponseret

Ambiente 2026: Nye muligheder for danske HoReCa-aktører

06.10.2025Witt Denmark A/S

Sponseret

Prisvindende French Door-serie sætter ny standard for køle-fryseskabe

29.09.2025Designbase.dk

De ultimative køkkenredskaber – kvalitet, funktion og design

29.09.2025Groupe SEB Denmark A/S

Sponseret

En ny generation af uopslidelige stegepander fra Tefal

29.09.2025FunNordic ApS

Sponseret

Hâws skaber helheden – køkkenredskaber med kvalitet og stil

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023