Blomsterbergs ruller geniale nyheder ud

Super anvendelige i al deres enkelhed. De nye bageark fra Blomsterbergs lægger et stærkt fundament for flotte og knivskarpe resultater.

Blomsterbergs nyheder.

Og som den lille grydeske og bagepinden, der også er nye, lever de naturligvis op til Mette Blomsterbergs krav om kompromisløs kvalitet.

Den nye grydeske er en lille nyhed – med stor effekt. Som bageunderlagene er den lavet i grå silikone, og den beskedne størrelse betyder, at man selv i små skåle kan komme ud i alle kroge og dermed udnytte sine råvarer optimalt. Og optimering er også kodeordet for de fine bageark.

Genialt genbrug

De genanvendelige bageark i silikone er superpraktiske, når der skal rulles alt fra mørdej og marcipan til fondant og pizzabunde ud. De skridsikre underlag fungerer også som bolsjemåtter eller som erstatning for bagepapir – det er gennemtænkt og genialt genbrug af høj faglig kvalitet.

Det lille underlag måler L 30 cm og W 40 cm. Det store underlag er 45 cm langt og 60 cm bredt, og det er udstyret med mål, der gør det nemt at lave helt præcise udskæringer. 

Perfekt værtindegave

Den elegante bagepind i rustfrit stål med egetræskugle i toppen gør det nemt at kontrollere, hvornår bagværket er færdigt – og fungerer samtidigt flot som eksklusiv værtindegave. Bagepinden er 16 cm lang, mens den nye silikoneske måler 21 cm.

Med de fire nyheder fra Blomsterbergs får man som altid lækkerier fra et brand med høj faglighed – og masser af passion for det søde liv, der emmer af sanselighed, forkælelse og nydelse.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023