Bronze-serie fra BITZ

Med sin unikke glaseringsteknik har den karakteristiske stentøjsserie fra BITZ for længst bevist sit værd på middagsbordet, og denne sæson er det populære brand på banen med endnu en tilføjelse.

Med sin unikke glaseringsteknik har den karakteristiske stentøjsserie fra BITZ for længst bevist sit værd på middagsbordet, og denne sæson er det populære brand på banen med endnu en tilføjelse, der får maden til at se mere indbydende ud end nogensinde før!

De mange fade og skåle kommer nu med en ny, glitrende indvendig glasur; en glødende bronze, der afhængigt af lyset skifter og tangerer farve fra rødlig til gyldenbrun, og salaterne og de lækre snaks kan næsten spejle sig i det helt særlige metalskær. Den reaktive, gyldne glasur komplementerer legende og smukt den matte yderside i et kontrastfuldt farvespil, der ofte ses i BITZ-universet. Hvert eneste produkt har sit helt eget udtryk med variationer i aftegninger og nuancer, der fremhæver retterne og serveringerne.

Som resten af stentøjsserien tåler fadene og skålene i bronze maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader.

Find BITZ på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023