Bronze-serie fra BITZ

Med sin unikke glaseringsteknik har den karakteristiske stentøjsserie fra BITZ for længst bevist sit værd på middagsbordet, og denne sæson er det populære brand på banen med endnu en tilføjelse.

Med sin unikke glaseringsteknik har den karakteristiske stentøjsserie fra BITZ for længst bevist sit værd på middagsbordet, og denne sæson er det populære brand på banen med endnu en tilføjelse, der får maden til at se mere indbydende ud end nogensinde før!

De mange fade og skåle kommer nu med en ny, glitrende indvendig glasur; en glødende bronze, der afhængigt af lyset skifter og tangerer farve fra rødlig til gyldenbrun, og salaterne og de lækre snaks kan næsten spejle sig i det helt særlige metalskær. Den reaktive, gyldne glasur komplementerer legende og smukt den matte yderside i et kontrastfuldt farvespil, der ofte ses i BITZ-universet. Hvert eneste produkt har sit helt eget udtryk med variationer i aftegninger og nuancer, der fremhæver retterne og serveringerne.

Som resten af stentøjsserien tåler fadene og skålene i bronze maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader.

Find BITZ på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023