Circular formland days i Herning

Kaffepuden.dk er den kommende weekend at finde på nordens mest inspirerende interiør messe - Formland messen i Herning.

Foto: Kaffepuden

I Hal H sammen med andre kreative sjæle og iværksættere, vil jeg med mit firma Kaffepuden.dk være at finde i et område hvor fokus er på upcycling og unikke danskproducerede produkter. 

Mere end blot en pyntepude

Hvad der startede med tomme kaffesække og 4 pyntepuder er i dag blevet til en spændende forretning, der ser muligheder i materialer, som tænker kreativt og skaber smukke produkter, der alle rummer en særlig god historie, som er med til at skabe en stemning af hygge og autensitet i den personlige indretning. 

Det bliver derfor nogle spændende dage på Formland Messen, hvor de besøgende vil få mulighed for at se hvordan kaffepudens forskellige produkter er blevet til fra tanke til færdigt interiør. Det glæder jeg mig til at vise frem, ligesom jeg glæder mig til at få respons på mit seneste produkt - en skræddersyet vest af stof fra kaffesække fra et dansk mikroristeri. Til ham der gerne vil køre den gode stil, vil klæde sig som en gentleman, uden at ligne alle de andre. Den og alle de andre smukke, unikke produkter vil du også kunne finde på shoppen: www.kaffepuden.dk 

Mere fra...

05.02.2024Kaffepuden

Sponseret

Circular formland days i Herning

15.11.2023Kaffepuden

Sponseret

Julekalender fra Kaffepuden.dk

10.10.2023Kaffepuden

Sponseret

En smuk kombination

19.09.2023Kaffepuden

Sponseret

Unik i stil og udtryk

04.09.2023Kaffepuden

Sponseret

Mere end blot en pyntepude

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023