Mere end blot en pyntepude

Med en pyntepude fra kaffepuden.dk får du meget mere end blot end pyntepude. Du får sjæl og charme, en lille historie fortæller og muligheden for at gøre din indretning unik og personlig.

Foto: Kaffepuden

En pyntepude fra kaffepuden.dk er lavet af stof fra kaffesække fra danske mikroristerier, så på den måde får du en lille bid af verden hjem i din stue eller ud på din terrasse. Ved nogle af vores pyntepuder kombinerer vi stof fra kaffesække med restmeter fra en dansk regntøjsproducent, hvilket giver et skarpt og helt rent udtryk som går godt i hånd med kaffesækkens rustikke og unikke udtryk. Alle vores puder bliver syet her i Danmark med udgangspunkt i printet på den enkelte kaffesæk. 

Et print, der er en kaffefarmers logo og dermed også historien om kaffens oprindelse, om en kaffefarmers arbejde og samarbejde med et dansk mikroristeri, der igen samarbejder med os fra kaffepuden.dk og som sætter en ære i at tænke kreativt og se muligheder.

For mere information, skriv til lars@kaffepuden.dk - vejledende udsalgspris: Pyntepude 450 kr.

Mere fra...

05.02.2024Kaffepuden

Sponseret

Circular formland days i Herning

15.11.2023Kaffepuden

Sponseret

Julekalender fra Kaffepuden.dk

10.10.2023Kaffepuden

Sponseret

En smuk kombination

19.09.2023Kaffepuden

Sponseret

Unik i stil og udtryk

04.09.2023Kaffepuden

Sponseret

Mere end blot en pyntepude

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023