Creative Denmark får udpeget ny formand

Mette Kynne Frandsen bliver ny bestyrelsesformand.

Arkivfoto..

Mette Kynne Frandsen, der er administrerende direktør i Henning Larsen Group, er blevet udpeget som formand for Creative Denmark af erhvervsminister Simon Kollerup (S):

”Danmark har en stolt tradition inden for design, arkitektur og kunst, og Creative Denmark styrker vores kreative virksomheder og deres omdømme ude i verden. Bestyrelsen spiller en afgørende rolle i det vigtige arbejde, og derfor er jeg meget glad for, at Mette Kynne Frandsen har takket ja til formandsposten. Med sin store erfaring inden for de kreative erhverv og eksport er Mette den helt rigtige til at hjælpe vores virksomheder godt over landegrænsen”.

Mette Kynne Frandsen har tidligere blandt andet været formand for Danmarks Eksportråd, næstformand for Det Kongelige Kunstakademi og medlem af Vækstteam for kreative erhverv, og hun ser frem til arbejdet som bestyrelsesformand:

”De kreative erhverv i Danmark dækker over et enormt kompetencefelt, hvor innovation, kvalitet, æstetik og funktion går hånd i hånd. De kreative erhverv arbejder i høj grad med at skabe oplevelser og bæredygtige løsninger for mennesker. Det er der stor efterspørgsel på og behov for ude i verden”, siger hun og fortsætter

Derfor skal vi arbejde på at øge synliggørelsen af alle de danske kreative løsninger og kompetencer ude på markederne og derved samtidig understøtte væksten i de kreative erhverv i Danmark. Jeg ser især frem til de gode synergier og samarbejdet på tværs af de kreative erhverv, da jeg mener, at vi sammen kan spille hinanden stærkere og finde nye veje til internationale eksporteventyr”.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023