Dansk design flyver til Kina

I disse dage er 600 kilo dansk designede møbler på vej til Kina. Invitationen kommer fra den danske ambassade.

Byen Chongqing i Kina..

Møbelserien The Monumental Series, som er designet af Thomas Jørgensen, er netop nu på vej til Chongqing i Kina, hvor serien skal deltage i et fremstød for dansk design. Invitationen kommer fra den danske ambassade, skriver Wood Supply på sin hjemmeside.

Møblerne, som har taget Thomas Jørgensen ti år at få fremstillet, skal udstilles i tre måneder i en 240 kvadratmeter stor lejlighed i byen Chongqing. Andre internationale brands som Georg Jensen, Bang & Olufsen og Fritz Hansen kommer til at gøre The Monumental Series selskab.

Thomas Jørgensen står desuden bag virksomheden Flow Design, og om de Randers-producerede møbler, som nu er på vej til Kina, også skal sælges i Østen er endnu uvist:

”Om mit eventyr også munder ud i salg, aner jeg ikke noget om. Men jeg ser det som en kæmpe mulighed at deltage. Den chance kunne jeg ikke lade gå forbi mig. Jeg ville håbe, at jeg kunne få samarbejde med en kinesisk samarbejdspartner, der skal distribuere mit brand til det kinesiske marked. Men det handler jo ikke om at producere møblerne i Kina. Det skal være som det plejer - i Randers”, siger Thomas Jørgensen til Randers Amtsavis.

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023