Dansk designvirksomhed støtter op om det lokale butiksliv

Det danske butiksliv er i øjeblikket hårdt ramt af Coronakrisen, og det har fået Aalborg-virksomheden SACKit til at tænke i nye baner.

CEO i SACKit Kristoffer Glerup(tv.) sammen med Flemming Thingbak fra Aalborg City i den øde gågade..

Overalt i Danmark og hele verden ligger gågaderne og butikker øde hen. Selv med udsigten til en mulig langsom oplukning af landet på den anden side af påsken, ser mange butikker og virksomheder ind i en påskeferie med låste døre, aflyste arrangementer og mistet omsætning.

Også hos SACKit er Coronakrisen kommet tæt på, de er som mange andre trængt på økonomien og har måttet afskedige fire medarbejdere som et resultat heraf. Men det har ligeledes fået virksomheden til at tænke i nye baner og startet et nyt initiativ, der gavner både dem, deres kunder og det lokale butiksliv i Aalborg.

”Vi har kort fortalt besluttet at forære alle vores kunder et gavekort til Aalborg City på 25 % af det beløb, de handler hos os for. Så for hver fx 1000 kr., man handler hos SACKit for, får man tilsendt et gavekortbevis på 250 kr. til Aalborg City”, siger Kristoffer Glerup, CEO i SACKit og understreger samtidig, at han ville ønske, SACKit kunne hjælpe i hele landet, men har valgt at fokusere lokalt i håb om, at det bedre vil kunne mærkes. Her gav Aalborg Citys gavekort-setup en unik mulighed for at koble systemerne sammen og realisere idéen inden for få dage.

”Det er en fortvivlende situation for detailhandlen. Det vil være en katastrofe for byen, hvis vores midtby bliver mindre levende og varieret”, siger Flemming Thingbak, direktør i Aalborg City, som derfor er glad for støtten, der vil skabe noget ekstra omsætning i butikkerne, når de kan holde normalt åbent igen. 

SACKit opfordrer samtidig andre virksomheder med et presset salg til at følge trop ved at give kunderne gavekort til Aalborg City i stedet for rabatter.

www.sackit.dk

Relateret indhold

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023