Dekorative overraskelser

Foråret bringer fornyelse til Royal Copenhagens kollektioner af tidløst porcelæn, der nu lancerer en række nyheder.

De imponerende håndmalede dekorationer I Musselmalet Riflet er f.eks. svære at tage øjnene væk fra, og på dette fad får de lov til at udfolde sig fuldt og helt. Med sin anseelige størrelse og svævende elegance bliver fadet et naturligt omdrejningspunkt i enhver borddækning. Perfekt til frugtanretninger, til større salater – eller som dekoration.

Musselmalet Riflet bærer Royal Copenhagens historie og traditioner med sig ind i nutiden. Mønstret er indbegrebet af tidløshed og alsidighed –og det samme gælder de mange klassiske stelforme, der i dag er gemt i Royal Copenhagens arkiver. En af disse gemte skønheder er den lille skål på fod, der til foråret kommer tilbage til Musselmalet Riflet.

Musselmalet Riflet fungerer i smuk harmoni med alle Royal Copenhagens øvrige stel, og denne yndige skål er en god mulighed for at introducere det oprindelige mønster til din samling. Skålens størrelse byder på et utal af anvendelsesmuligheder.

Musselmalet Halvblonde har eksisteret i mere end 130 år og er med sin rige bemaling og romantiske blonde et af Royal Copenhagens mest klassiske stel. Men et klassisk stel med en vidunderlig alsidighed: Oplev hvordan formen på den ovale skål er tilpasset moderne serveringer eller små kreative anretninger, mens designudtrykket er genkendeligt og evigt. 

Den nye skål bliver også lanceret i det raffinerede Prinsesse mønster, som bygger videre på arven fra blondemotivet i et mere stilrent udtryk. Skålene i Prinsesse bliver solgt i et sæt med 2 stk.

Riflet Contrast der vækker sanserne: Et livligt, sprudlende farvespil og en spændende taktil overgang fra blanke rifler i porcelænet til bløde, eftergivende rifler i silikonen. I Riflet Contrast mødes en klassisk fortid og en foranderlig nutid, hvor hvert år bringer nye farver til kollektionen. Dette forår er farverne lavgrøn og rose. Douce, afdæmpede og luksuriøse.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023