Den blomstrende inspiration

PR-foto..

Med inspiration fra blomster og gode barndomsminder designede Sofie Refer lysekrone-kollektionen Apiales for Nuura. Nu udvider designvirksomheden kollektionen med de elegante Apiales 1 pendel og to Apiales Wall væglamper. Sofie Refer blev inspireret af udformningen af en blomsterknop, som forbinder blomsterbladene og stilk, da hun designede pendlen og væglamperne. 

Apiales 1 er en enkel pendel med et klassisk udtryk, som fås i farverne børstet messing og satin sort; begge med mundblæst opalhvidt glas. Den lille pendel spreder et godt lys uden at optage meget plads og er særligt velegnet til steder, hvor man ikke ønsker at forstyrre udsynet, fx over køkkenøen. Det elegante design gør det også oplagt at montere flere Apiales 1 i en række eller i forskellige områder i det samme rum.

Apiales Wall fås med klassisk vægbeslag samt i en hard-wired variant, der monteres direkte på el-udtaget i væggen. Væglamperne er som en enkelt lille blomst plukket fra den skærmblomstinspirerede lysekrone og er tro mod formgivningen og enkeltheden af lysekronedesignet. 

Væglamperne monteres nemt uden synlige skruer og er oplagte som sengelampe, i entréen eller ved siden af spejlet på badeværelset. Apiales Wall fås med mundblæst opalhvidt glas i farverne børstet messing og satin sort.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

06.02.2024Designbase.dk

Eksklusivt børnemøbelbrand vinder designpris på Formland

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

01.02.2024Designbase.dk

Design Collection flytter Ro Collection aktiviteterne til Silkeborg

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

15.12.2023Designbase.dk

Eva Solo køber PLEASE WAIT to be SEATED

14.12.2023Designbase.dk

FDB Møbler relancerer foldestol tegnet i 1978

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023