Den sarte nærhed

PR-foto..

Keramik fra Vildersbøll er designet og udført til at være både smukt, brugbart og holdbart. Dette gælder også farveskalaen. Støvede jordfarver står til at blive meget populære i 2021.

Inspirationen til Vildersbølls farveskala er hentet fra naturens egen farvepalette. Nuancer som vil lede tankerne hen på en harmonisk sandstrand, en frisk skovbund, en stille fjord eller en gylden kornmark.

Sarte pasteller tilføjer boligen et varmt og roligt udtryk. Brune farver forbinder mange med 70'erne, hvor de gav varme, hygge og jordforbindelse. Denne designtrend er igen vendt tilbage i takt med en stigende travl og hektisk hverdag, hvor neutrale nuancer i hjemmet er med til at skabe en afslappende atmosfære. Det giver en følelse af tryghed og harmoni, og giver sindet ro til at genoplade. 

Ved at kombinere brun og rosa får man et fint udtryk, som skaber harmoni og tilføjer ethvert hjem æstetik og personlighed. Vildersbølls sarte rosa udtrykker romantik, femininitet og balance.

Den brune farve er sensuel, følsom og varm, og tilsammen giver de to farver en følelse af ro og komfort.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

29.11.2023Designbase.dk

Strålende farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023