Der findes rigtige nisser, Klarborg nisser – Også i fremtiden!

Fra 1. Januar 2020 overtager Klarborg Denmark A/S distributionen af Etly Klarborgs eventyrlige designs.

Klarborgnisserne er kommet for at blive..

Et stærkt og velfunderet Klarborg Denmark A/S står i fremtiden bag Klarborg familiens ønske om at Klarborgnisserne skal helt hjem.


Klarborg Denmark A/S er stiftet med en egenkapital på 7,5 millioner kroner, solidt bakket op af Nykredit Bank og Vækstfonden.

Ledelsen, bestående af Søren Hylleberg Ibsen og Martin Klarborg assisteres i det daglige af financial controller Karen Jul Andersen der er uddannet revisor. Når det kommer til det store økonomiske overblik, har Klarborg Denmark A/S valgt Statsautoriseret revisorselskab Deloitte.

Designeren Etly Klarborg har hen over de sidste 35 år skabt et af de stærkeste brands i Danmark, Klarborg! I marketingafdelingen er det Mads Klarborg som får sin mors ideer formidlet videre til kunderne på den måde hun har tænkt i designfasen.

I salgsafdelingen som ledes af Martin Klarborg, har Klarborg Danmark fra 1.1 2020 ansat 2 erfarne medarbejdere. Salgsstyrken bliver tilpasset i takt med behovet når vi kommer frem til højsæsonen. 

Martin Klarborg har kontakten til de leverandører som har støttet op om produktionen af Etly Klarborgs designs i 20 år. Denne mangeårige relation er vigtig for at produkterne altid får de kendetegn som er vigtig for Etly. Tæt på fabrikkerne har Klarborg Denmark A/S samarbejde med en dansk QC Manager som giver sikkerhed for kvalitet og leveringsikkerhed.

Etly Klarborgs designs skal i fremtiden også til udlandet og sprede glæde og hygge. Det første skridt er taget ved etablering af www.etlyklarborg.de og www.etlyklarborg.com hvor Klarborg henvender sig direkte til forbrugerne. Bliver produkterne godt modtaget i udlandet vurderer vi om der etableres samarbejder med kæder som vi kender i Danmark.

Brødrene Klarborg, Martin, Mads og Mathias, står sammen med Søren Hylleberg Ibsen, om ejerskabet i Klarborg Denmark A/S. Alle er dedikeret inden for hver deres felt. Mangeårig erfaring kombineret med passion og dynamik og ikke mindst ekstern opbakning sikrer videreførelse af alle aktiviteter omkring Etly Klarborgs nisser og alle de andre designs fra Klarborg. 

Klarborg Denmark A/S står klar på Formland Spring (30.1.- 2.2.2020) Her vil alle forhandlere få lejlighed til at høre mere om hvordan fremtiden med Klarborg Brandet kan forme sig. Salgsstyrken vil stå klar til at lytte, fortælle om nyheder og komme med inspiration.

06.07.2022Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Barselsvikariat som Klarborg Konsulent, Jylland.

16.03.2022Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Forårsnyhederne 2022 fra Etly Klarborg

08.12.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Klarborg indsamler 116.131kr. til Julemærkefonden på Klarborgnissens Dag

06.10.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Nye ikoner fra Etly Klarborg

01.10.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Et livsværk skabt på magi: Etly Klarborg fejrer 35 år med nisser

05.05.2021Klarborg Denmark A/S

Sponseret

Årets studenter-gave til den kommende student

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023