Designbaseprisen 2019

Også i år blev Designbaseprisen uddelt til den butik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark, der lige nu viser vejen; tænker nyt og ikke mindst tænker alle branchens kategorier ind i butikken. Fra design og livsstilsprodukter til glas, porcelæn og køkkenudstyr. Vinderen blev den 3600 kvm store, inspirerende, smukke og spændende Sinnerup på Sct. Clemens Torv i Århus.

Sinnerup i Århus vandt Designbaseprisen 2019. Her ses Lars Sinnerup og Thomas Olesen fra Sinnerup lige efter prismodtagelsen..

”En wow-oplevelse. Sådan kan man vel bedst beskrive Sinnerup i Aarhus. Her handler det om, at kunderne skal føle sig inspirerede og ikke mindst om, at de skal føle sig godt tilpas”, lød motivationen for at Sinnerup fik Designbaseprisen 2019.

I butikken findes livsstilsprodukter og designelementer side om side med porcelænet, bestikket og køkkenudstyret i et velafbalanceret og nytænkende match.

I butikken har Sinnerup formået at skabe et oplevelsessted, hvor kunderne ikke bare kan få de produkter, de ønsker, men hvor de også kan få en kop kaffe i loungen, slappe af og nyde at være på shoppingtur.

Det er en butik skabt for kunderne; et sted, hvor kunderne kan inspireres, hvor de kan opleve de seneste nye tendenser, men også hvor der er lagt vægt på det folkelige og nære, og de 15 medarbejdere i butikken sætter en ære i at forene viden med god kundeservice.

Sinnerup har eksisteret i snart 50 år, og har i den tid bevæget sig fra at være en livsstilsbutik til at være et inspirerende livsstils-
univers.

Designbaseprisen

Designbaseprisen uddeles i et samarbejde mellem erhvervsmagasinet Designbase og The Inspired Home Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder samtidig en nominering til Global Innovation Awards (GIA), hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker. Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og GIA-uddelingen.

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023