Designvirksomheder går sammen om et møbel med harmonisk fusion af funktion og design

Gejst kan nu præsentere Ismo, et nyt og unikt bord designet af den anerkendte Sami Kallio. Ismo er ikke kun et funktionelt møbel, det er også en æstetisk oplevelse, der forener industrielle elementer med nordisk elegance.

Designer Sami Kallio har med møblet forsøgt at imitere bygningers æstetik.. Foto: Gejst.

Ved Ismo har Sami Kallio hentet inspiration fra arkitekturen, især fra brutalismen, hvor der er fokus på de minimalistiske elementer og rå materialer.

Med den inspiration ønskede Sami Kallio at skabe et møbel, der fungerede som en bygning eller et rum i rummet. Han har derfor tænkt arkitektoniske elementer, som tage, vægge, afstand og åbninger, ind i designet af Ismo, hvor materialer og farver omhyggeligt blev udvalgt med fokus på at lade produktets karakter stå stærkt alene.

”Selve designprocessen var en utrolig spændende udfordring. Det var en helt ny produktkategori for mig, men processen var utrolig sjov og kreativ. Resultatet er et møbel, der ikke blot tjener et formål, men også beriger rummet med nordisk elegance og tidløst design,” fortæller Sami Kallio.

En særlig egenskab ved designet er, at bordet fremstår lukket forfra og åbent fra siden, hvilket tilfører et ekstra lag af raffinement til designet.

Og takket være Ismos alsidige design er bordet ideelt til en bred vifte af anvendelser. Det kan fungere som alt fra et elegant sidebord i stuen eller som et praktisk sengebord.

- HCL

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023