Det smukt dækkede bord

Nu må danskerne igen mødes. Vi må fejre store og små begivenheder med venner og familie hen over sommeren, og det betyder, at der igen skal dækkes smukke borde. Derfor er det essentielt, at butikkerne netop nu inspirerer til spændende, sjove, anderledes og dekorative borddækninger, for der er ingen tvivl om, at danskerne er motiverede!

Havets nuancer. Rosenthal har netop lanceret Junto – Aquamarine som en hyldest til alle havets nuancer fra lys til den mørke blå, men også til de visuelle refleksioner og vandets uendelige diversitet. .

Nordisk designikon. I 2021 lancerer Iittala en unik og nummereret særudgave af Alvar Aalto vasen. Vasen fra Iittalas historiske arkiv har en sjældent set form, som afviger en smule fra den klassiske Aalto vase. .

Cocktails med vintagestemning. Lyngby Glas er klar med cocktailglas med bløde, rundede former og et riflet design, der giver et vintagelook og afspejler tidens trends. .

Genial til udelivet. Nip Nap Colorful er en ny udgave af den lille bambustang, der gør det nemt for alle kun at berøre den ønskede oliven eller chokolade - og slippe for fedtede fingre. .

Farverigt stål. Bitz bestikket falder smukt ind i tidens tendens med serveringsdele og spisepinde i sort stål, messingfarvet stål og stål med satinfinish. .

Sofistikeret design. Francis Cayouette har designet en vinkøler og serveringsskåle i to størrelser og inspireret af 20’ernes art déco-stil til Steltons Pilastro serie..

Blomsterflor. Et poetisk blomsterflor pryder den nyeste tilføjelse til Royal Copenhagens stel blomst. Det gælder to små kopper uden hank. .

Perfekt til picnic. Medusa Copenhagens Blue Dancers stel i melamin er perfekt til stilfulde og hyggelige picnics i det grønne. Glas i hård plast er også at finde i serien. .

Personligt porcelæn. Herlige, sjove, fine, søde dekorationer, der lader porcelænet fra Pip Studio/Eurotex stå som et fint modspil - eller medspil - til den enkle borddækning..

Versace på porcelæn. I april lancerede Rosenthal Barocco Mosaic – den seneste kollektion udsprunget af et mangeårigt samarbejde med modehuset Versace. Farverigt og rebelsk inspireret af forårets catwalk. .

Enkelt og smukt. En smuk borddækning er ikke kun forbeholdt fester, mener Ro Collections, der med sin elegante glasserie, skaber personlighed til borddækningen, og tilføjer hverdagsbordet et smukt tvist. .

Skønt til tapas. Rig-Tigs TAPAS-sæt med træbræt og tre små keramikskåle i white/beige/dark grey kan anvendes til servering af alle slags tapas, antipasti, snacks eller tacos. Design: Pierre Foulonneau. .

Defineret af form og funktion. Blikfang og et råt udtryk kendetegner Ro Collections håndlavede keramikprodukter, der fusionerer japansk æstetik med dansk funktionalitet. Det trekantede formsprog giver stellet et eksklusivt og individuelt udtryk. .

Arctic White. aida præsenterer nu en ny farve, Arctic White i RAW stentøjskollektionen. Arctic White med sin nye, hvide, reflekterende følelse, giver det traditionelle hvide service et løft og muligheden for at skabe et nyt udtryk på bordet. .

Smukke glas. Smukke glas er en del af en smukborddækning, og aida har netop lanceret glasserien Connoisseur Extravagant. Serien består af et hvidvinsglas og to forskellige typer rødvinsglas. .

Grøn grundstemning. I 2020 lancerede Kähler Ursula Munch-Petersens stelklassiker. Med den blev der også sat fornyet fokus på den grønne grundtone, der netop nu står stærkere i interiøruniverset end nogensinde. .

Fiskefade i nyfortolkning. Mormors fiskefad har Pip Studio/Eurotex nu relanceret i en skøn nyfortolkning med et humoristisk strejf. Og i øvrigt – perfekt til fisk og skaldyr. .

Delikat og feminint. Med sine delikate og feminine former har Verso Jug fra Ferm Living referencer til den traditionelle, klassiske keramik. Kanden er lavet af stentøj med en reaktiv højglansglasur. .

Kaffe på terrassen. Stelton lancerer sin nye termokande Amphora, der holder kaffen eller teen varm i lang tid. Termokanden er designet af Sebastian Holmbäck. .

Når studenterbordet skal dækkes. Medusa Copenhagen er klar med en herlig udgave af en student, der kan pynte, når bordet skal dækkes til årets studenterfester. .

Bæredygtigt look. Södahls dækkeservietter i 100 procent jute med en lækker læderdetalje giver et ægte, bæredygtigt look, som rammer tidens trends. .

Chamerende og sjovt. Mumi by Arabia får to nye tilføjelser i foråret 2021, nemlig Tove Janssons figurer Mumimor og Fru Filifjonk, der begge er charmerende og diametrale modsætninger. .

Farverigt og festligt. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man mikser de farverige og rustikke tallerkner fra Bitz Gastro. De fås i flere forskellige størrelser..

Relateret indhold

24.05.2024Designbase.dk

Udfasning af 1.000-kronesedlen: Byttepengegrænsen er nu 750 kroner

24.05.2024Designbase.dk

CSRD træder i kraft: Her er hvad du skal vide

22.05.2024Hippie de Luxe

Sponseret

Sommerens glas fra La Rochère

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

20.05.2024Designbase.dk

Eventyrlig indgang på årets Formex

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

16.05.2024Designbase.dk

Dansk kunsthåndværk og design styrker det grønne aftryk

15.05.2024Designbase.dk

Mød en af designbranchens verdensstjerner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023