Det trækker op til hygge med HOLM

Nogle gange skal man bare have lov til at forkæle sig selv. Have lov at trække en god flaske vin op til det saftige, sunde og velsmagende måltid, der er Claus Holms signatur. Derfor sender HOLM nu en stribe flot vintilbehør på gaden.

Til glædefor både ganen og den æstetiske sans.

Godt humør – og godt grej. Under Claus Holms store smil og gode humør bor en topprofessionel kok og smagsudvikler, som insisterer på godt gedigent grej i køkkenet. Det gælder også, når menuen skal nydes sammen med et glas vin, og derfor serverer HOLM nu fire forrygende funktionelle nyheder.

Stærkt og smukt

Varme nuancer og flotte kontraster. HOLM har skabt en række enestående redskaber i akacietræ, der er kendt for på samme tid at være en utrolig holdbar og smuk træsort, og det nye vintilbehør er en elegant tilføjelse til serien.

Fra proptrækkeren i et klassisk design over den raffineret rustikke vinprop – til de enkle, men elegante glasbrikker, der kommer i sæt med fire, og har en diameter på 10 cm.

Fabelagtig og foldbar

Den nye, enkle vinreol i oliebehandlet akacietræ præsenterer vinen fejende flot. Reolen har plads til seks flasker, og bruges den ikke, kan den hurtigt og nemt foldes sammen, så den ingenting fylder.

Hele serien af vintilbehør er naturligvis testet og godkendt af Claus Holm selv.

Varen er produceret i FSC®-certificeret akacietræ (FSC-C166612).

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023