Don’t Waste Tomorrow

Don’t Waste Tomorrow er en dansk designvirksomhed udsprunget af idéen om, at skabe smukke og funktionelle møbler i høj kvalitet – med parallelt fokus på minimal påvirkning på miljøet.

Foto: Don’t Waste Tomorrow

Don’t Waste Tomorrow har rødder i hjertet af Jylland, hvor dygtige snedkere og fagfolk hver dag kæler for det enkelte møbel. For os er det færdige produkt derfor meget mere end bare et møbel – det er en livsstil og den vision, vi ønsker at gå verden i møde med. Derfor blev vores filosofi også vores navn; Don’t Waste Tomorrow.

Foto: Don’t Waste Tomorrow

ALTER-serien, designet af Louise Bitsch, er en produktserie bestående af spiseborde, sofaborde, sidebord og accessories. Serien tager udgangspunkt i tilblivelsen af nyt liv gennem brugen af overskudsmateriale, helt konkret, overskydende stenmateriale fra en af skandinaviens største bordpladeproducenter. Produkterne tager afsæt i en bærende trækonstruktion af bæredygtig fremstilt egetræ. Trækonstruktionen kan ”knock down” via et fokus på håndværkmæssige samlinger og disassemble. Så den er ”ready to assemble” for kunden.

Produktserien ALTER kombinerer cirkulært design med en klassisk og langvarig tilgang, hvor der ikke er gået på kompromis med håndværk, kvalitet og den unikke og eksklusive udtryk. Restmaterialerne efterlader hvert bord med sin egen historie og DNA, og de tilbydes i seks forskellige stentyper.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: En cirkulær designbranche

Mange af designbranches virksomheder vil gerne være mere cirkulære, men hvordan får man indført en cirkulær forretningsmodel, og hvor begynder man rejsen?

Der er en stigende interesse for bæredygtige materialer og ressourcer. Men det handler også om lokal produktion, om genbrug og genanvendelse og energibesparende teknologi.

 

Det har vi set på i dette tema, hvor Frank Engelbrecht, Lifestyle & Design Cluster fortæller, at det faktisk ikke er så uoverskueligt at gå i gang med arbejdet med den cirkulære økonomi. Og vi ser ind i den nye ”emballagelov”, der træder i kraft i 2025.

06.10.2023Don't Waste Tomorrow ApS

Sponseret

Don’t Waste Tomorrow

04.10.2023Don't Waste Tomorrow ApS

Sponseret

Innovativ dansk designvirksomhed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023