Tema: En cirkulær designbranche

Mange af designbranches virksomheder vil gerne være mere cirkulære, men hvordan får man indført en cirkulær forretningsmodel, og hvor begynder man rejsen?

Der er en stigende interesse for bæredygtige materialer og ressourcer. Men det handler også om lokal produktion, om genbrug og genanvendelse og energibesparende teknologi.

Det har vi set på i dette tema, hvor Frank Engelbrecht, Lifestyle & Design Cluster fortæller, at det faktisk ikke er så uoverskueligt at gå i gang med arbejdet med den cirkulære økonomi. Og vi ser ind i den nye ”emballagelov”, der træder i kraft i 2025.

02.10.2023Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

Rigtig mange af designbranchens virksomheder vil gerne være mere cirkulære, men hvordan får man indført en cirkulær forretningsmodel, og hvor begynder man rejsen? Det har vi talt med Frank Engelbrecht, projektleder cirkulær økonomi, Tekstilsymbiose Herning & bæredygtig livsstil om, og han mener faktisk ikke er så uoverskueligt at gå i gang med arbejdet med den cirkulære økonomi, som det umiddelbart kan forekomme. ”Det er jo bl.a. det, vi er sat i verden for at hjælpe med”.

02.10.2023Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

04.10.2023Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

18.09.2023Designbase.dk

Moebe: Filosofien om det enkle

04.10.2023Don't Waste Tomorrow ApS

Sponseret

Innovativ dansk designvirksomhed

06.10.2023Don't Waste Tomorrow ApS

Sponseret

Don’t Waste Tomorrow

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023