Eklektisk efterår

Med sine klassiske former og kuraterede farver bejler Rhombe Color til mange. Nu kan man se frem til efteråret, hvor Lyngby Porcelæn skruer en tand ekstra op for det eklektiske univers og føjer tofarvede tekopper til sortimentet.

PR-foto..

Med sit univers af enkeltdele i forskellige nuancer ligger det i Rhombe Colors DNA at blande farverne og skabe en ultrapersonlig borddækning. Dette efterår fremskrives farvekombinatorikken endnu mere tydeligt, når en ny tekop ser dagens lys. 

Koppen har samme generøse proportioner og svungne hank, som stellets hvide søsterdesign, men bliver til et trendy stilstatement, når to ikke umiddelbart matchende farver bruges på kop og underkop med stor effekt. 

Erklærede farvefans blander den sand/rosa og blå/terrakotta tekop til en firfarvet regnbue suppleret af mælk fra efterårets nye blå kande, når more is more.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

12.02.2024Designbase.dk

Södahls fire nye akrylduge varsler forår

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023