Eksotisk varme i den danske vinter

Med taginen fra Staub er det nemt at trylle en portion nordafrikansk varme frem på middagsbordet.

Med taginen fra Staub er det nemt at trylle en portion nordafrikansk varme frem på middagsbordet.

Navnet tagine kommer fra Marokko, og ordet tagine dækker både fadet med det karakteristiske låg og den marokkanske slow-cook-ret, der tilberedes deri. Retten tagine kan både være med kød, fjerkræ, fisk og helt vegetarisk. Taginerne i Marokko er af glaseret rødler og står og bobler i timevis, gerne på trækulsbrændere, men Staub har taget et skridt videre, og skabt et produkt, der kan bruges på alle varmekilder inkl. induktion.

Taginen har forsat sin traditionelle form, men kan bruges i det moderne køkken. Staub Taginen består af et dybt fad i emaljeret støbejern, mens det karakteristiske låg er i glaseret stentøj. Lågets koniske form gør, at dampen fra maden stiger op langs siderne og drypper ned i retten igen, så maden bevarer sin saft og kraft.

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023