En ekstra julegave til Society of Lifestyles medarbejdere

Som tak for en stor indsats og omstillingsparathed i et udfordrende år med corona, har alle medarbejdere hos den midtjyske livsstilsvirksomhed fået julegratiale.

Arkivfoto..

Ejerne og direktionen i Society of Lifestyle har tydeligt kunnet mærke, hvordan alle medarbejdere lige fra starten af nedlukningen i marts har været villige til at gå nye veje. 

”Vi er ovenud taknemmelige for den store indsats, som alle har ydet i 2020. Coronakrisen har krævet den helt store omstillingsparathed, og alle lige fra lager til økonomi har på fornemste vis taget udfordringen op. Det har krævet en ekstraordinær indsats, nytænkning på stort set alle områder og ikke mindst hårdt arbejde af alle. Det er kun naturligt, at vi gerne vil honorere det og sige tak”, siger Martin Skov Hansen, CEO i Society of Lifestyle

Den ekstra indsats har da også båret frugt for firmaet, der i foråret kunne tilbagebetale statens hjælpepakke og undervejs har søsat en række nye initiativer. Blandt andet et nyt salgskoncept ved navn WeShipp, et showroom i en 300 kvadratmeter stor lejlighed i Hamborg og nye måder at præsentere kollektionerne over for deres kunder.

”Der er en helt særlig passion i huset, og det kan mærkes hos alle ansatte. Vi er i den grad rykket sammen i bussen, taget udfordringerne op. Og selv om Corona har været en kæp i hjulet for alle, er vi stolte af vores medarbejdere, som har vendt bøtten på hovedet og tænkt nyt og kreativt”, siger topchefen.

Dette belønnes altså nu med et ekstraordinært julegratiale på samme beløb til alle 140 medarbejdere i både ind- og udland. 

”Vi er glade for at kunne give alle vores medarbejdere dette ekstra klap på skulderen og sende dem på en særdeles velfortjent juleferie”, slutter Martin Skov Hansen.

- HCL

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023