En helt ny form for Mepal-hit

Eller måske rettere et sikkert Mepal-hit i en ny form? Mange kender nemlig uden tvivl allerede Mepal Cirqula, den runde og handy allround-skål, som kan bruges til alle slags fødevarer – både i køleskabet og i fryseren.

Mepal Cirqula Rektangulær.

Nu kommer Cirqula i en ny, rektangulær facon. Som et supplement til originalen, der gør det nemmere at pakke enhver form for madvarer.

Sikkerheden i både design og funktionalitet er den samme som i originalen. Og som sin runde kollega er den nye Mepal Cirqula Rektangulær desuden fri for indhold af BPA. Naturligvis.

Med Mepal Cirqula kan forbrugeren trygt gemme alt fra sin yndlingspasta til resterne af den lækre tærte, som familien fik til aftensmad.

Hele vejen rundt – også som firkant

Gennem årtier har Mepal, med sine mange smarte og veldesignede løsninger til blandt andet opbevaring, gjort det nemmere og mere bæredygtigt at leve. Mepal Cirqula Rektangulær er ingen undtagelse.

Selvom det nye medlem af Cirqula-familien er firkantet, kommer det nemlig hele vejen rundt. Mepal Cirqula Rektangulær er således velegnet til såvel køleskab som fryser og tåler samtidig at komme i både mikroovn og opvaskemaskine. Skålene har et smart låg med gennemsigtigt vindue, og da de er lugt- og lufttætte, holder de maden frisk længe.

Et smukt nordisk skær

Skålen findes i seks størrelse, fra 500 ml over 750 ml, 1000 ml, 1500 ml og 2000 ml til den store skål på 3000 ml. De mange størrelser og den firkantede form gør Mepal Cirqula Rektangulær nem at stable i køkkenskabet – og let at stable inden i hinanden.

Den nye, innovative Mepal Cirqula-skål fås i en række smukke nuancer som nordic blue, nordic white, nordic black, nordic green, nordic blush, nordic berry, nordic denim og nordic pine. Farven uanset er Mepal Cirqula Rektangulær indbegrebet af en intelligent løsning til opbevaring. Smart at se på og smart at bruge.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023