En hilsen med en særlig tanke

Gør din julehilsen mere personlig med et unikt kort

Smukke kort lavet af genbrugspapir.. Foto: Lübech Living

Oohh har designet disse smukke håndlavede lykønskningskort, så du nu kan gøre din hilsen endnu mere personlig og særlig. Kortene er fremstillet i OOhh’s eget zero waste papir og håndmalet med en miljøvenlig vandbaseret farve. På bagsiden har vi fæstnet et stykke brunt papir, så du nemt kan skrive en hilsen til en du har kær.

Kortene er perfekte til den juletid vi går i møde, men også til enhver anden anledning, ligefra fødselsdage til bryllupsinvitationer til julekort samt skønne til og fra kort.

OOhh’s Zero Waste Papir

OOhh’s Zero Waste papir er en ny generation af genbrugspapir, hvor vi internt omdanner vores egen overskudspapir til ny papir og dermed sparer 20.000 kg affald om året.

Blødheden af papiret giver os mulighed for at præge de smukkeste mønstre i papiret. Zero Waste papir er et fantastisk eksempel på fremtidens grønne udvikling og er produceret i vores SEDEX certificerede produktion. 

Mere fra...

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Smukke vaser i 100% genanvendt glas

07.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Brug lys som kunstværk

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Pique Fleur vaser giver mange muligheder

25.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

23.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Opdag fordelene ved firkantede potter

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023