En super cool nyhed fra Blomsterbergs

Mette Blomsterberg er kendt for sine fabelagtigt flotte kager, der står så knivskarpt, at man selv gennem tv-skærmen synes, at man kan både dufte og smage de nybagte lækkerier.

Nu skifter hun ovnen ud med en ismaskine, der gør det nemt og effektivt at forkæle familien eller gæsterne med iskolde fristelser.

Med forår og sommer fyldes haver, boder og supermarkeder med masser af friske bær, som smager af barndomsminder og sommerferie. Med den nye ismaskine fra Blomsterbergs kan man få endnu mere glæde af årstidens bær og friske frugter ved at lave forførende sorbeter og uimodståelige iscremer – på under en time.

En super cool dessert

Vi danskere spiser gerne is hele året rundt, men den hører særligt sommeren til. Uanset om den forsøger at løbe væk under en bagende sol eller fungerer som trøst under halvtaget, hvor man har søgt ly for en tordenbyge.

Blomsterbergs nye ismaskine er ideel til at lave både legerede iscremer og sjove eller sofistikerede sorbeter, der tager kegler ved sommerens gæstebud – eller skaber jubel blandt ungerne en hverdag eller i weekenden.

Et super cool design

Den nye ismaskine fra Blomsterbergs har indbygget kompressor til køling, så man ikke i forvejen behøver at nedfryse røreskålen, der rummer 2 l.

Et cool design med LED-display og touch-betjening afspejler Mette Blomsterbergs forkærlighed for høj kvalitet og skarp præcision helt ned i detaljen – også når den står på iskolde fristelser, forkælelse og familietid.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023