Eva Solo køber PLEASE WAIT to be SEATED

Det danske designhus Eva Solo A/S har købt det danske møbel- og designbrand PLEASE WAIT to be SEATED A/S.

PLEASE WAIT to be SEATED Creative Director, Thomas Ibsen og CEO, Peter Mahler sammen med Jan Engelbrecht, CEO og ejer af Eva Solo. Foto: Eva Solo

"Vi har oplevet en positiv udvikling i Eva Solos møbel- og belysningssortiment, men vi vil gerne sætte endnu mere fart på. PLEASE WAIT to be SEATED udgør et perfekt strategisk og kulturelt match. Deres tilgang til design og kvalitet harmonerer med vores, og deres sortiment er både interessant og nytænkende med stort potentiale," udtaler Jan Engelbrecht, CEO og ejer af Eva Solo. 

"Størstedelen af deres originale designs passer perfekt ind i både hjem, virksomheder og offentlige områder, hvilket giver os en betydelig mulighed for at udvide vores tilstedeværelse på spændende markeder," tilføjer Jan Engelbrecht.

De hidtidige ejere af PLEASE WAIT to be SEATED, Creative Director Thomas Ibsen og CEO Peter Mahler Sørensen, fortsætter efter salget deres karriere hos Eva Solo. De ser med begejstring frem til at bidrage med deres ekspertise og kreativitet til at udvide og forstærke Eva Solos møbel- og belysningssortiment.

Fra Eva Solo Furniture. Foto: Eva Solo

"Vi har skabt et brand, der med sit eget særpræg og look er blevet anerkendt langt ud over Danmarks grænser. Det har gjort det muligt at tiltrække internationale designere fra øverste hylde og sammen skabe en sammenhængende kollektion af høj kvalitet og med lang levetid. Det er jeg meget stolt af", siger Thomas Ibsen og fortsætter:

"Vi har vurderet, at hvis vi skal op på næste niveau og endnu længere ud i verden, krævede det større muskler. Det har vi fået nu. Eva Solo har størrelsen og en ejer, der har store ambitioner på vores fælles vegne. Det giver god mening". 

Peter Mahler Sørensen supplerer: "Thomas og jeg har solgt vores hjertebarn til ligesindede. De er dygtige, der er god kemi, og vi har gensidig respekt for hinandens kompetencer". 

Eva Solo overtager ledelsen og driften af PLEASE WAIT to be SEATED i starten af næste år. Dette omfatter fortsat drift af showroomet beliggende på hjørnet af Esplanaden og Store Kongensgade i København, samt opretholdelse af de nuværende distributions- og salgskanaler.

 "Det er en spændende tid for vores virksomhed. Med indlemmelsen af PLEASE WAIT to be SEATED ser vi frem til at afprøve nye muligheder og udfolde vores vision om at udvikle funktionalistiske møbler og designprodukter, der beriger vores kunders hverdag," afslutter Jan Engelbrecht.

-PF

www.evasolo.com

www.pleasewaittobeseated.com

Om Eva Solo

Eva Solo A/S er et dansk familieejet designhus med mere end 110 års historie. Virksomheden, kendt for sit populære køkkengrej og innovative boliggenstande, har gennem generationer været en toneangivende eksponent for kvalitet, funktionalitet og nyskabende design til det moderne hjem.

I samarbejde med dygtige designere har virksomheden modtaget mere end 280 internationalt anerkendte designpriser, herunder flere udmærkelser fra iF Product Design Award, Red Dot Design Award, Good Design Award og Designpreis.

I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren Kai Rohde Fog. Eva Solo omfatter tillige varemærket Eva Trio.

Om PLEASE WAIT to be SEATED:

PLEASE WAIT to be SEATED, et dansk designbrand grundlagt i 2014, udvikler møbler, belysning og interiørtilbehør i samarbejde med anerkendte eksterne designere som Faye Toogood, Philippe Malouin, Boris Berlin og All the way to Paris, blandt andre. Virksomheden distribuerer sine designs i over 30 lande gennem premium detailhandlere, online-retailers og kontraktforhandlere.

Grundlæggeren af virksomheden er interiørfotografen Thomas Ibsen, som inden da drev sit eget fotostudio i mange år og også arbejdede som fotograf for Wallpaper Magazine. I 2016 blev Peter Mahler Sørensen medejer og CEO af virksomheden. Peter har tidligere haft ledende roller, herunder som direktør i et stort brandingbureau og som CEO og medejer af Engelbrechts A/S, som i dag er en del af Montana Furniture.

Relateret indhold

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

16.05.2024Designbase.dk

Dansk kunsthåndværk og design styrker det grønne aftryk

22.03.2024Designbase.dk

Nyt produkt skal kunne erstatte læder i tekstilproduktionen

11.03.2024Designbase.dk

Light + Building i samarbejde med amerikanske LightFair

08.03.2024Designbase.dk

Ny dansk auktionsplatform ser dagens lys

07.03.2024Designbase.dk

ILVA introducerer 5 års garanti med tilbagevirkende kraft

06.03.2024F&H Group A/S

Sponseret

Foldbar nyhed med indbygget frihed

05.03.2024Designbase.dk

Investorer fra Løvens Hule styrker Intarsia Furniture

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023