FÅ EN DELUXE GRILLOPLEVELSE MED ROTISSERIET TIL EVERDURE BY HESTON BLUMENTHAL GASGRILL

Rotisseriindsatsen med inspektionsvindue, lys og støjsvag motor gør det nemt at holde øje med kødet. De stærke Cliplock Forks™ kan holde alt fra en kylling til en lammekølle fast, mens rotisseriet drejer rundt og griller kødet til perfektion.

30.04.2020

Sponseret

Witt

Everdure by Heston Blumenthal er nu på banen med en revolutionerede og solid rotisseriindsats til gasgrillene FORCE™ og FURNACE™. Denne praktiske indsats monteres direkte oven på den åbne grill. Låget på grillen lukkes til det hviler på rotisseriindsatsen.

Rotisseriet er udstyret med de kraftige og solide Everdure Cliplock Forks™ med praktisk trykknap-lås. Du kan trygt og nemt påsætte alle typer kød på rotisseriet, velvidende at de kraftige gafler holder et fast greb om kødet under hele grillprocessen. Det betyder, at selvom kødet under grillningen bliver utrolig mørt ikke falder af rotisseriet og ned i grillen. Derved garanteres du altid et optimalt grillresultat.

Lyset i rotisseriindsatsen består af 1x 25 W halogenspot placeret på indersiden, hvilket gør det nemt for dig via inspektionsvinduet at få det fulde overblik over tilberedningen. Herved elimineres behovet for at åbne låget under tilberedningen, hvorved varme slipper ud og tilberedningen forstyrres. Lyset betjenes nemt og praktisk med en tænd-/slukknap på siden af indsatsen.

Motoren på rotisseriet er utrolig støvsvag, hvilket sikrer dig fred og ro under tilberedningen. Du slipper derved for den til tider irriterende og skærende lyd, som nogle rotisserier afgiver, mens de drejer rundt.  Betjeningen af rotisseriet er praktisk placeret ved siden af tænd-/slukknappen til lyset – for den optimale brugeroplevelse.

Med Everdure rotisseri og Everdure by Heston Blumenthal gasgrill sikres du en deluxe grilloplevelse, hvor råstyrke, præcision, design og funktionalitet danner den perfekte ramme.

Vejl. udsalgspris: FORCE™ rotisseri (HBG2ROTISEU): DKK 1.299, -
Vejl udsalgspris FURNACE™ rotisseri (HBG3ROTISEU): DKK 1.499, -

Link til highres. billeder:  http://media.witt.dk:8080/_2OVMTJCT6fA7iR
For yderligere information om Everdure: https://www.everdurebyheston.dk/

For yderligere information kontaktes:

Flemming Nielsen
Sales & Category Manager B2B/Outdoor/E-commute
Tel: +45 40 12 43 03
Email: fni@witt.dk

Mere fra...

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

23.11.2023Witt

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023