Farvefokus på Formex

Når Formex køber ad stablen i midten af januar bliver med temaet Colour Vibes - en inspirerende eksplosion af farver.

Indretningsarkitekt og tidligere innovatør Tekla Evelina Severin har skabt Formex' hovedudstilling "Dimensions of Colour". Foto Robyn Lea .

17.-20. januar skydes den svenske designkalender i gang med Formex på Stockholmsmässan. Det bliver den første fysiske januarudgave, siden pandemien brød ud i vinteren 2020, og at dømme ud fra reaktionen på Formex i august, vil de bedste brands være med.
"Interessen er stor fra resten af verden, og bookingprocessen ser rigtig fin ud," siger Sonja Björk Ebert.

Havemanden Karl Fredrik Gustafsson giver tips og inspirerer på messen. Foto gabriella dahlman.

Årets messetema er Colour Vibes. Det ses allerede i ankomsthallen, hvor koloristen og indretningsarkitekten Tekla Evelina Severin har skabt en stor trendtrend.  Udstillingen, der hedder Dimensions of Colour, er en legende og arkitektonisk oplevelse gennem mange lag af rumlighed, former og mønstre. "En slags labyrint”, siger Tekla selv.


"Vi er meget glade for samarbejdet med Tekla. Fordi Formex tema for januar er farver, var Tekla et perfekt valg til at stå bag udstillingen. Det bliver spændende at se, hvordan hun inddrager nyheder fra formex udstillere”, siger Kajsa Falck Torlegård, kreativ projektleder hos Formex.


Tekla Evelina Severin har en baggrund fra kunsthåndværkerskolen og er uddannet indretningsarkitekt og designer. I dag arbejder hun tværfagligt med og mellem indretning, scenografi, kreativ retning og fotografi, men altid med farver som fællesnævneren.

Sonja Björk Ebert er nyudnævnt projektleder for Formex. Foto Stockholmsmässan .

En anden gæst på Formex er blomsterhandler og have tv-stjernen Karl Fredrik Gustafsson, der deltager på scenen på tv i dagens anledning.


"Formex er et enormt vigtigt sted for alle i branchen. Jeg sammenligner det med en gryderet af viden, inspiration og fremtid”, siger Karl Fredrik Gustafsson.


Blandt nyhederne er Fomex' nye kvalitetspris Formex Sustainabiliy Award, der er en del af Formex' forpligtelse til at være en unik platform for viden, godt design og bæredygtig udvikling i den nordiske indretningsbranche.


"For Formex er prisen en måde at indlede og facilitere samtaler og erfaringsudveksling om bæredygtighed i branchen. Målet er også at skabe gode eksempler i branchen, dvs. produkter og virksomheder, der arbejder aktivt med bæredygtige løsninger og et langsigtet fokus. Det er ikke bare et statement, men en måde for os at fremhæve og understøtte branchens udvikling inden for bæredygtighed," som Sonja Björk Ebert siger.


Formex, 17.-20. januar 2023, Stockholmsmässan.
www.formex.se

Relateret indhold

25.06.2024Designbase.dk

Årets tema på Oslo Design Fair: Elementer

24.06.2024Designbase.dk

Nye tal vækker opsigt: hver tredje dansker handler på Temu

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023