Ferieparadis

Få den ultimative luksus følelse med TRIMM Copenhagen's loungemøbler, hvor du ikke behøves at gå på kompromis med komfort, stil eller kvalitet.

Det sofistikeret og modne design af møblerne gør dem meget alsidig og nemme at arbejde med, når man indretter en større terrasse eller udendørsområde for mange mennesker. Brug en stor mængde af de samme møbler for at få ensartethed og at signalere en bestemt type område, eller mix og match møbler for at imødekomme mange forskellige behov og skab individuelle mindre områder til afslapning, socialisering og afslapning. 

Drømme oase

Loungemøblerne mauretanske udtryk er perfekte til at skabe en drømme oase i det udendørs loungeområde ved poolen eller på en større terrasse. Drømme oase atmosfæren er perfekt til hoteller, som ønsker at inviterer deres gæster til at sidde ned, slappe af og nyde en drink eller to. 

Belejligt og komfortabelt 

Grundet møblernes lette vægt og håndtag, kan møblerne blive flyttet og omarrangeret med lethed. Møblerne er også vandafvisende, UV- og falme resistent og har en åndbar komfort. Alle disse funktioner gør brugeroplevelsen uproblematisk og behagelig.

30.03.2022Trimm Copenhagen

Sponseret

Loungemøbler med god samvittighed

30.03.2022Trimm Copenhagen

Sponseret

LOUNGE FURNITURE IN GOOD  CONSCIENCE

15.12.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Cocoon Stand & Hammock Stand

02.11.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

NOAH Recycled Kollektion 2021

30.03.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Indret arbejdspladsen med lækre loungemøbler

25.03.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Loungemøbler til tagterrassen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023