Loungemøbler til tagterrassen

Hos Trimm Copenhagen elsker vi intet mere end at se vores loungemøbler i uformelle omgivelser på en tagterrasse i byen med en smuk udsigt.

Udendørskollektionen er designet til at få folk til at slappe af, føle sig godt tilpas og give plads til at have det sjovt. De bløde former og det uformelle udtryk i møblerne opfordrer folk til at sætte sig ned og nyde hinandens selskab over et par drinks på en varm sommeraften.

Simpel luksus 

Møblernes høje kvalitet og tidløse design skaber en luksuriøs og sofistikeret stemning til ethvert udendørsområde. Det gør dem til det perfekte supplement til en rooftop bar, restaurant, loungeområde eller privat terrasse.

Projektkollektion

Udendørskollektionen giver mulighed for at skabe et utraditionelt, forskelligt og uformelt miljø i forskellige omgivelser. Møblerne i kollektion er nemme at flytte rundt på, multifunktionelle, kræver nærmest ingen vedligeholdelse og de er derfor perfekte til projekter, hvor der skal skabes lækre loungeområder. 

Se tidligere projekter og download 3D modeller her: https://www.trimmcopenhagen.com/da/arkitekter/ 

30.03.2022Trimm Copenhagen

Sponseret

Loungemøbler med god samvittighed

30.03.2022Trimm Copenhagen

Sponseret

LOUNGE FURNITURE IN GOOD  CONSCIENCE

15.12.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Cocoon Stand & Hammock Stand

02.11.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

NOAH Recycled Kollektion 2021

30.03.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Indret arbejdspladsen med lækre loungemøbler

25.03.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Loungemøbler til tagterrassen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023