Loungemøbler med god samvittighed

Hos TRIMM Copenhagen arbejder vi hele tiden på at blive mere bæredygtige i alle led af værdikæden. Hver gang vi træffer et valg, er klima- og miljøpåvirkningen en del af beslutningsprocessen

Transperens og åbenhed

Læs mere om vores forskellige tiltag i værdikædens forskellige led nedenfor

Materialer

De senere år er vi begyndt at vi begyndt at vælge højkvalitetsmaterialer, der foruden at have en lang levetid, også har haft et liv før eller på anden måde har midre skadelige effekter på klima og miljø.

Dette ses fx i Recycled NOAH Collection fra 2021, som er lavet i et zero waste tekstil, skabt af 100% genanvendte plastflasker og polyesteraffald.

Produktion

For os er det vigtigt at arbejde tæt sammen med produktionen og minimere alt unødvendig transport. Derfor bliver allle vores produkter (med undtagelse af Terrazzobakken, som håndlaves i Vietnam) produceret i EU. Vi er daglig kontakt med produktionen og besøger vore leverandører minimum en gang årligt.

Transport

En af de største tiltag TRIMM Copenhagen har foretaget i forhold til transport er at flytte vores lagerfaciliter sammen med vores produktion.

Derudover har vi dropshippingløsninger med størstedelen af vores forhandlere. Det betyder at den eneste reelle transport vi har, er når ordrer skal til leveres direkte ud til slutkunden.

Salg

TRIMM Copenhagen har de seneste år været igennem en rivende udvikling, hvor flere og flere af vores aktiviter foregår online. Det har betydet at vi i TRIMM Copenhagen har kunnet minimere vores brug af trygsager og andet fysisk marketingmateriale.

Vi minimerer også vores rejser og holder mødet online hvis det er muligt.

30.03.2022Trimm Copenhagen

Sponseret

Loungemøbler med god samvittighed

30.03.2022Trimm Copenhagen

Sponseret

LOUNGE FURNITURE IN GOOD  CONSCIENCE

15.12.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Cocoon Stand & Hammock Stand

02.11.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

NOAH Recycled Kollektion 2021

30.03.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Indret arbejdspladsen med lækre loungemøbler

25.03.2021Trimm Copenhagen

Sponseret

Loungemøbler til tagterrassen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023