Find vej i chili-junglen

Foto: Koustrup & Co.

Der findes mange chilisorter, så hvilke skal du bruge i din madlavning? Det spørgsmål giver chilieksperterne Lene Tvedegaard og Gunvor Maria Juul 41 gode bud på i det nyeste skud på stammen af  ”Små hvide bøger med stort indhold” fra Koustrup & Co.

»Chili er ikke bare chili,« lyder det fra forfatterne. »Der er stor forskel i smag, former og farver sorterne imellem. Chili kan så meget mere end at være det hotte indslag i mad eller en styrkeprøve i udholdenhed. Styrken ramt delikat er en fantastisk smagsforstærker på linje med salt og sukker. Og aromaerne i frugtkødet kan variere meget, fra for eksempel mango til æble – det skal selvfølgelig udnyttes.«

Foruden at præsentere deres egne chilifavoritter fortæller forfatterne i den lille handy bog om chiliens historie, chilibotanik, dyrkning af chili, høst og opbevaring, styrke og chili i madlavning og deler en række lækre chiliopskrifter.

www.koustrupco.dk

-PF

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023