For flot til at gemme væk

Køkkenrulleholderen er ikke alene gennemsyret af praktik, men har udviklet sig til et smukt designobjekt i boligindretningen

Selvom køkkenrulleholderen har en praktisk funktion, behøver den jo ikke at være grim at kigge på. Den er en uundværlig hverdagshelt ikke bare i køkkenet, men også på middagsbordet, og flere og flere designhuse nyfortolker derfor den klassiske holder som et designobjekt. 

Foredragsholderen og ernæringseksperten Christian Bitz er med sit designunivers denne sæson aktuel med en flot stentøjsholder, der på en og samme tid stråler af funktionalitet og eksklusivitet. Med en reaktiv, levende glasur og et identitetsstærkt materiale matcher holderen resten af BITZs populære stentøjsstel, og formsproget dyrker både den skandinaviske designtradition og leger med et livligt farvespil.

Holderen kommer i mat creme, sort, mørkeblå og grøn, og kanten på holderens fod hindrer behændigt papiret i at rulle sig ud. Det er form og praktik i et produkt!

Find BITZ på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Pris DKK 249,95.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023